Gryffindor Tekoshi Hatta benim oğlum mama düşkünüydü. Sütün tadına bakmıştım o sıra. Eşime diyordum “ Valla sütüm mamadan daha lezzetli.” 😃
MatmazelDeniz Tekoshi buyuk ihtimalle ama yenilen şeylerde sütün tadini ekliyor ozellikle sarimsak sogan çemen gibi agir yiyecekler
-_-hUysUzvetatlikadin Tekoshi değilmiş ama ilginç olan şey şu herkesin tat alma duyusu aslında farklıymış aynı olsa bile tadı sana farklı gelebilir 😅
MatmazelDeniz pasaklisinkukuli sut kardes olunmasi icin bir cok kez emmek yada icmek gerekiyor dil ucuyla tadina bakmak kardes yapmazki
Dondurmalikahve Tekoshi Biraz mı bayrağı saçma 😂 biri post açmıştı annenin birisi de sütün tadını balık kılmaz kardeş olursunuz günah falan mı ne demişti 😂 Aslında ona istinaden yazdım bence her annenin sütünün tadı aynıdır bu arada
Tekoshi Aryaveannesi22 bende elimle sağınca yapış yapış oluyor kuruyunca da sertleşiyordu sağım yapmakta zorlanıyordum, değişik
Ebrushkaa Tekoshi bende kızım emdiktwn sonda Ağzının kenarindan böyle baktım sekerli geldi ya degisikti tadi
pasaklisinkukuli MatmazelDeniz ironi yapıyorum canım ya kendimi nasıl emiyim dimi yılan mıyım ben o esnekliğe sahip olayım