Merilice Balbeby ben oda oda gitmiyorum ya. ilk mutfağı toplarım. Sonra evi topluyorum bütün odaları çamaşır vs varsa hallediyorum çünkü onlar çok toz çıkarıyo. Sonra toz alıyorum yine bütün evde ne varsa hepsini sonra tüm odaları süpürüp ardından siliyorum. En son tuvalet banyo bitti gittiii. “keşke yazıldığı kadar kolay bitse” 😂
Mevludeomerali Balbeby ilk antre salon mutfak (tuvalet banyo) enson yatak odalari her an ani biri gelebilir diye once girisle salonu yaparim mutfagin kapisininkapatsamda gelen misafir gormez diye dusunururm
Merve6421 Ben herkesin tersine galiba önce banyo tuvalet köpükler çamaşır sular ev geneli mutfak toparlarım sonra mutfaktan yıkamaya odadan süpürmeye başlar siler toz alır tekrar mutfak dizme işleri falan en son yatak odası yerleştirme su işlerini bitiririm ama sor bakayım hepsıne günün yetıyor mu bebeğim durmuyor ki bunların hepsını unut önce tuvalet oturduğun oda sonra mutfak sonra zaman kalırsa sil süpür asla yatak odasına geçemiyorum çocuktan sonra onun için evın işin olmadıgı bi gün ayrıca dip dolap giriyorum
Yesim61 Balbeby yatak odasından başlıyor um sonra ebeveyn banyosu,normal banyo küçük oğlumun odası hol ve giriş büyük oğlumun odası mutfak ve oturma odası benim sıralamam boyle
Mybaby66 Benim ev iki katlı ama 2oda Bi salon. Bnyo wc iki oda yukarıda. Önce yukarıyı hallediyorum. Sonra salon mutfak ve kilerde aşağıda öyle yapıyorum. En son mutfak yapıp finiş diyorum
Ysmndnz_ Balbeby valla ben önce mutfak sonra banyo wc çünki oralar çok pis ve detaylı temizlik istiyor o yüzden önce oraları bitirir son evi süpürür silerim
reyoliko Ben bölüm bölüm yaparım öyle daha çok motive oluyorum 😀 ilk önce salondan başlarım dağınıklığı toplar toz alırım süpürge sonra vileda. Sonra mutfak,yatak odası,çocuk odasını aynı şekilde yaparım. En sona da tuvalet ve banyo.
ilaydauzunn61 Balbeby benn sabah kalkar kalkmaz ilk odamı tamamen topluyorum bebeğimin yatağını falan orayı toplamadan çıkmam ki dinende yatağımızı kalkar kalkmaz örtmemiz gerektiği söyleniyor daha sonra kahvaltı aşaması ve ilk oturma odası daha sonra mutfak.banyo tuvalet günlük temizlerim daha sonra tüm evi süpürüp silerim
RedFlower_ Mdngny neeeee abooo anam valla Billahi klavye hatasi bune kız ilk defa böyle bişey yazmış bu klavye 😂😂😂😂😂😂😂
Ygmr11 Balbeby önce camların önlerini alarak başlarım ilk mutfak oturma odası yatak odası şeklinde en son banyo
halamidagakaldirmislar Büyük temizlikte yatak odamdan başlayıp banyoda bitiririm en son kendimide yıkarım 😅 günlük rutin temizlikte ise oturma odamdan başlayıp yine banyo tuvalette bitiririm kendimi de kendimi yormuş ve terlediysem yıkarım ☺️
Minisinannesi07 Balbeby mutfak, oturma odası, misafir odası, çocuk odası, yatak odası hepsini önce bi toparlarım ardından süpürürüm.sonra yerleri siler toz alırım. En son tuvalet,banyo, balkon temizliği yapar bitiririm.