1MahurunAnnesi Balbeby ben önce oturduğum odayı temizler kapatırım kapısını aniden biri falan gelirse diğerleri bekleyebilir diye. Sonra yatak odası salon çocuk odası mutfak hol.. temizliğe başlamadan tuvalete banyoya hangi temizlik malzemesini kullanıyorsam döker bekletirim. Çöpleri atarken de kapının önünü süpürür silerim.
Mrv135 Balbeby Artık bebekten sonra öyle bütün evi tek seferde temizleyemiyorum. Önce mutfağı temizliyorum sonra hala vaktim varsa bir odayı temizleyebiliyorum. Mesela dün salonu temizledim bugün koridor ve mutfağı temizlemeyi düşünüyorum. Tabi bunları akşam oğlum uyuyunca yaparım. Merak ediyorum bebekle nasıl bütün evi temizleyebiliyorsunuz? Ben ara ara çok dağılıyoruk ve annemi ya da kayinvalidemi çağırıyorum onlar çocuğu oyalarken ben evi toparliyorum.
Yagmur08 Mrv135 kesinlikle yapamıyorum bende sendenim ama benim kimsem yok hepsi şehir dışında yardım alamıyorum kimseden. Bende pusetine otutturyorum oda oda gidiyorum süpürge sesine biraz olsun duruyor . Uyuduktan sonra da banyoları halledebiliyorum. Hele ki yiyorsa onu bırakıp bi çık balkonlara😵💫😅 neyse ki ikisi de cam balkon süpürüp silerek geçiyorum hızlı hızlı
Yigittunam Balbeby Temizliğe salondan başlarım.Halısını süpür kaldır,toz al,süpür,sil.Sonrasında mutfak,yatak odası,misafir yatak odası,kiler en son banyo tuvalet temizliği😅 En son da kendim banyoya girerim sonra yemek hazırlığı 😅
Mavili-mavilimorcicek Balbeby Benim Amerikan mutfak yani salonla mutfak bir.Once mutfak,salon,diğer odalar,tuvalet ve banyo olarak yapıyorum.
Gunes789 Mutfağı en sona bırakırım çünkü en zoru bana göre🙄 hem de akşam yemeği yaparken toplamış olurum. Salondan başlarm süpürmeye sonra diğer odalar en son tuvalet banyo.
Kerem_k1 Balbeby ben ilk önce bütün dağınıkları toplarım mesela yatakları toplarım çocugun oyuncakları mutfaktaki bulaşıklar falan sonrada ilk önce salon mutfak koridor süpürüm viledasını atarım banyoyu temizlerim sonra odalara geçerim en son çocuk odasını bırakırım çünkü temizlik yaparken çocugu odasına bırakıyorum oyalanması için
Senorita Balbeby en az kirlenmiş odadan başlıyorum ,mesela salonum az kirleniyor hep orayı bitirip çocuk odasına sonra yatak odası,koridor, mutfak en son banyo
35izmir oglumubeklerken aynı bnsin canım hadta da bir yaparım arada sadece süpürge birde bazen banyo klozeti veya lavabo çok kirli gelirse gözüme orayı bi fırcalarım 😂
Zeliha27mira Balbeby Uyanır uyanmaz yatak toplanır. Bütün camlar açılır havalanır ev sonra tuvalete banyoya klozete çamaşır suyu cif dökerim çıkarım . geceden attığım çamaşır serilir . bulaşık makinesi boşaltılır. çay kaynayana kadar bu ikisini yapmış olurum kahvaltı hazırlar yer hemen etrafı toplarım koltuk örtüleri halı örtüleri kaldırır sirkelerim süpürmeye başlarım dip köşe koltukların arkasını çekerim süpürür siler örtüsünü geçirirm sonra sırayla salonu yatak odasını çamaşır odasını ve mutfağı da süpürür silerim . En son tuvalet banyo köpükler yıkarım Camlar iki haftada bir silinir . Dolap içleri mutfak dolabı buzdolabı fırın ocak temizliği de ayda bir olur . Tabi bunları iki küçük canavarımla yapıyorum bi yeri yaparken diğer yerler geri dağılıyor.
esmanuursss Balbeby benim küçük kızım olduğu için o uyanmadan ilk banyo ve mutfağı yapıyorum sonra oturduğum oda ve yatak odası diğer odamı en son orası zaten kullanılmadığı için dağılmıyoda
yasminmomy Balbeby en arka odadan başlayıp sırayla gidiyorum en son mutfak ve banyo tuvaleti yapar duşumu alır çıkarım ve her yeri tertemiz görünce çok mutlu olurum güzel bi çay demler aferin kendime derim içerim çayımı 😂😂😂
-_-hUysUzvetatlikadin Balbeby böyle durumlarda mutfaktan başlamak en iyisi çünkü işin yarıdan çoğu mutfak gibi geliyor bana orası bitince gözümde hafifliyor 😅 en son banyo WC
Hlycngz Balbeby ben sabah kalkınca heryeri bi havalandırım sonra yatakları toplarım bütün odaları önce bi düzenlerim sonra oturma odasından başlayıp sıra sıra süpür sil toz al 😅tuvalet banyo yıkanır en son biter
Nazikomom Balbeby Önce balkondan başlıyorum bende yıkıyorum mutfağımda olduğu için illa girip çıkıyorum.sonra mutfağı ve banyoyu temizliyorum sonrasında diğer odalar geçip süpürüp silip toz alıp bitiriyorum. Çamaşır ve ütüm de ayrı zamanda yapıyorum. Zaten ütüm hiç bitmez🤦🏻♀️
Azra41 Balbeby salon yatak odası ara yerler mutfak en arka oda bide banyo benim direk girişte karşıda salon girdiğinde sağda yatak odası var değişik bı ev 😄😁
-_-hUysUzvetatlikadin Balbeby yalnız canım konuyla hiç alakası yok ama profil gotunu çok beğendim ya özel olarak mı yaptın yoksa netten mi buldun