Balbeby Kızlar bu gün temizlik yapacağım ilk mutfakdan başlayıp sırayla gidiyorum ama sizler ilk nereden başlıyorsunuz nasıl kolaylastiriyorsunuz birde izine çıkacağız valiz felan işlerimde var akşam 6 da kuaför randovum var akşamdan yaphc temizliğimi yarın evde değiliz cumada yola cikiyoruz temiz kalır diye düşünüyorum
oglumubeklerken 35izmir bende sizin gibi en baştaki odadan başlar her odayı sırayla yaparım en son banyoyu yapar çöpleri çıkartırım isim biter
35izmir oglumubeklerken aynı bnsin canım hadta da bir yaparım arada sadece süpürge birde bazen banyo klozeti veya lavabo çok kirli gelirse gözüme orayı bi fırcalarım 😂
Esoca38 Balbeby en dip odadan yani yatak odamdan başlayıp salonda bitiriyorum. Ha birde en son tuvalet banyo yıkıyorum 😂
minikoglummmmm Balbeby ilk mutfak sonra çocuk odası yatak odası sonra solona geçiyorum ondan sonra oturma odası balkon tuvalet banyo en son da bahçe temizliği
RedFlower_ Balbeby uyanır uyanmaz yarağımı topar odamdan çıkarım mutfağa geçer kahvaltı sonra mutfak oturma odası antre en yatak odami süpürrm ve banyo en son tuvalet sonra silme işlemi Utum varsa ilk ütü sonra yerleşme toparlama en son sil süpürge tamam
Nare09 Balbeby herkesin düzeni farklıdır ama ben önce balkonları yıkarım ardından pencereleri silerim. (İç taraf kirli değilse iç tarafa her defasında dokunmam ama dışarı bakan tarafı her balkon yıkayışımda muhakkak silerim) daha sonra banyo ve tuvaleti yıkarım. Ardından yatak odasından başlar salona kadar süpürge makinasıyla temizlerim mobilyaların tozunu alırım ardından yerleri vilada ile silerim. Tabi mutfakta bulaşık vs varsa ilk onları hallederim.
UzayliOzge Balbeby mutfağım temiz olduktan sonra diğer işler büyümüyor gözümde o yüzden ilk mutfaktan başlıyorum 😄
uykusuzhergece_ UzayliOzge demi ya sanki mutfak temiz ve toplanmış olunca heryer temizmiş gibi oluyor ☺️Ama bende mutfak toplamayı hiç mi hiç sevmiyorum inan zorla topluyorum 😢
Esrauny Balbeby süpürme işini hiç sevmiyorum ilk onu yapıyorum sonra diğer işleri sanki o bitince işim bitmiş gibi hissediyorum 😁
Zehra2205 Balbeby ilk olarak mutfağı toplarım sonra salonu hallederim . Sonrası zaten diğer odalar ve banyo tuvalet ile biter. Bezler makinaya bende duşa 😀😀Ama öncelik kesinlikle mutfak ve salondur 😊
Busedemirefem123 Balbeby ben önce tuvalet banyo yıkarım sonra salon toz al sil süpür sonra yatak odası sonra oturma odası koridor mutfağı en son Ya da ertesi güne bırakırım çünkü en uzun zor süren yer mutfak
Birevladaemanetci Balbeby Önce her yeri toplarım. Sonra toz suyunu, yer suyunu, süpürgeyi çıkarırım. Sonra mutfak, oturma odası, çocuk odası, en son yatak odası ( malum bebiş orda uyuyor ) ve son olarak da tuvaleti yaparım. 👌☘️
Sezensezenx Balbeby ilk uyandığımda yatağı toplar yatak odasını toplarım bi havalandırrm orayı süpürge yapar kapatırm sonra kahvaltı mutfağı temizlerim mutfak salon koridor süpürürüm ve kullanmadığım kapalı odayı süpürür makinayı kaldrm ardından fısfslı şişeyle her yerin tozunu alırm sonra balkonu yıkar pencereyeyide yıkar silerim sonrada vileda yaparım heryere en son banyo tovalet yıkarım çünki vileda yapınca banyo geri kirleniyo gibi gelir en sonda heryere oda spreyi sıkarım mis gibi