RedFlower_ Mdngny neeeee abooo anam valla Billahi klavye hatasi bune kız ilk defa böyle bişey yazmış bu klavye 😂😂😂😂😂😂😂
RedFlower_ ugurbocegmm ayy hiç sormayın yaa bende diyorum komik olan ne yazdığımı okuyum dedim aman yarabbim oneydi kız dedimm😂😂
Babypolat Balbeby önce salon süpürge silme toz alma, mutfak işini yemekle beraber hallediyorum, en son banyo
uykusuzhergece_ UzayliOzge demi ya sanki mutfak temiz ve toplanmış olunca heryer temizmiş gibi oluyor ☺️Ama bende mutfak toplamayı hiç mi hiç sevmiyorum inan zorla topluyorum 😢
UzayliOzge uykusuzhergece_ bende sevmiyorum 🙊😂 geceden toplu kalınca sabah insanın gözü de yorulmuyor o yüzden geceden toplasan iyi geliyor🥰
esracanlier Balbeby mutfak,salon, yatak odası, tuvalet, banyo. Çocuk odasını çok nadir ben temizliyorum, kızım 8 yaşında kendi sorumluluğunda 💁🏻♀️Bide yemek odam var orası da hiç dağılmaz misafir odası gibi kullanılmıyor 😃
asiltonunmommysi Balbeby önce yatak odamı toplarım sonra çocuğun odasını sonra salonu sonra banyoyu ve mutfağı. Her yer toplu olduktan sonra en sondaki odadan başlarım süpürmeye süpürme bitince silerim toz alırım biter. Genelde Bazen canım nerden isterse en kolay hangisi gözüme gelirse. En zor yerden başlayınca hevesim kaçıyor en kolay yer yatak odası olduğu için orası toplanınca böyle devam edesim geliyor 😂
Kbraoguzz Balbeby Sabah kalkar kalkmaz ilk evin heryerini toplarım sonra kahvaltı sonrasında mutfağı toplarım bulaşık,balkon yıkama ardından wc ve banyoyu yıkarım sonra en dip odadan başlarım oda oda süpürge-toz alma-vileda en sonda bi duş alırım
ahlas26 Balbeby önce odadan başlıyorum en son mutfağı yaparım ben atilcak nevarsa hepsini toplar mutfaktan çıkarım
Melekhnm Ben evde kırıntı vs yoksa süpürmem bazen her gün süpürge olur ama silme olayını hergün yapmam normal günlük işler diyebiliriz çamaşır bulaşık vs eve fazla vakit ayırmak oğluma haksızlık gibi geliyor bana içim rahat etmiyor nerdeyse dip köşe temizlik yapmam yaparsam da eşim oğlumun yanında olmalı soonra yemek işleri olur vs akşam eşim gelince yemekten sonra mutfak toplanır