Kaan01 whitechocolatemochaa ben daha gidemedim depremdeb dolayi. Argiviti sordum sacma bisey o demisti doktorumuz
whitechocolatemochaa Kaan01 adanadaydınız sanırım cok gecmis olsun iyi misiniz? evet öyle düşünüyor doktorlar
Adaaa_ Kaan01 çok geçmiş canım bende Adanadayım seyhan da ben şuan memlekete geldim. Allah daha yaşatmasın
Adaaa_ Kaan01 evet bende pınar mahallesindeyim.. Eşimde yoktu evde 2 yaşındaki oğlumlaydım. 12. Katta. Allah Bi daha yaşatmasın.
Sevdasel whitechocolatemochaa merhaba bende yaptırmayı düşünüyorum kızım içinde acaba yaşla uyumlu olması mı iyi bazı yerlerde gerilik daha iyi felan yazıyoda kafam karıstı simdiden teşekkürler
whitechocolatemochaa Sevdasel evet gerilik daha iyiymiş yani büyümesi durmadı demek oluyormus. yaşına uygun olması da iyi ama ileri çıkması sıkıntıymış, büyümesi yaşıtlarından daha önce durucak demekmiş
Sevdasel whitechocolatemochaa çok teşekkür ederim cevapladığınız için bide endokrin bölümü çölyak testide yapıyor mu acaba salı gününe randevu aldım
Sevdasel whitechocolatemochaa he çok iyi aklımda hiç soru kalsın istemiyorum bide şehir dışına gideceğiz hastane için önceden bilmek faydalı olur diye rahatsız ediyorum sizi kusura bakmayın benim teyzemin kızında çölyak vardı şimdi 23 yaşında artık geçti dilerm öyle bir sorun yoktur rabbim evlatlarımızı korusun inşallah 🙏
whitechocolatemochaa Sevdasel çölyak geçen bir hastalık değil, ömür boyu devam eder. onunki farklı birşeydi muhtemelen, eskiden bu kadar iyi bilinmediği için karıştırılmıştır diye tahmin ediyorum insallah birseyi yoktur 🌸 kaç yaşında, boy kilo nasıl?
Sevdasel whitechocolatemochaa nisan 12 de 30 aylık olacak 36+6 da doğmustu 48 cm hep geriden geliyordu kilosu boyu zaten ama 2 yaşında yakaladı dedi doktor boyu için ama 6 aydır hiç uzamadı. Kıyafetsiz 11 kg 86 cm 30 aylık kız
Sevdasel whitechocolatemochaa ama dün başka bi doktora gittim oda boyunu 85 ölçtü sağlık ocağı 86 ölçtü kafam karmakarışık anlayacağınız. Bende yeşil alan açtırıp endokrin için ankaraya sıra aldım bakalım
whitechocolatemochaa Sevdasel aslında aynıymışız neredeyse 30 aylıkken gittik bizde ocak ayında 12,5 kg 87 cmdi kız benimkide biz aslında şeker olma olasılığıyla gittik başka bir sebepten ama boyunu kısa bulduğu için bu tahlilleri istedi
Sevdasel whitechocolatemochaa siz bizden bir tık daha iyisiniz ya aslında kiloya takmıyorum çünkü 8 yaşında oğlum var oda zayıf bende zayıftım ki hala çok kilolu sayılmam ama boy bende eşimde kısa değiliz ama annem kısa belki ona çekmiştir diyorum. He bide şöyle bende küçükken kısaydım ergenlikte boy attım biran önce hayırlı haber alırım inşallah
whitechocolatemochaa Sevdasel amin insallah evet anne baba boyu da bi ölçek, biz uzun değiliz ondan normal dediler belkide size çekmiştir dediğiniz gibi