whitechocolatemochaa Kaan01 merhaba bugün gittik endokrine metobolizma testleri zaten normal cıkmıstı, kemik yaşı da yaşıyla uyumluymuş herşey normal dedi boy için argivit kullanmalı mıyım diye sordum gerek yok dedi hatta 31 aylık 12.2 kg 87 cm bu arada
Zlm Nurco mutlaka olur en azından hormonlarını baktırın birşeyi varsa erken müdahale ederler hazır büyüme çağında iyi olur
Esdoel Nazo2020 normal oğlum 3 yaşına girdi bir kaç gün önce 14 kilo 12 ayından beri onun yediğini ben yiyemiyorum çok yiyor ama aşırı hareketli
Kaan01 whitechocolatemochaa ben daha gidemedim depremdeb dolayi. Argiviti sordum sacma bisey o demisti doktorumuz
Sevdasel whitechocolatemochaa merhaba bende yaptırmayı düşünüyorum kızım içinde acaba yaşla uyumlu olması mı iyi bazı yerlerde gerilik daha iyi felan yazıyoda kafam karıstı simdiden teşekkürler
whitechocolatemochaa Kaan01 adanadaydınız sanırım cok gecmis olsun iyi misiniz? evet öyle düşünüyor doktorlar
Adaaa_ Kaan01 çok geçmiş canım bende Adanadayım seyhan da ben şuan memlekete geldim. Allah daha yaşatmasın
Adaaa_ Kaan01 evet bende pınar mahallesindeyim.. Eşimde yoktu evde 2 yaşındaki oğlumlaydım. 12. Katta. Allah Bi daha yaşatmasın.
whitechocolatemochaa Sevdasel evet gerilik daha iyiymiş yani büyümesi durmadı demek oluyormus. yaşına uygun olması da iyi ama ileri çıkması sıkıntıymış, büyümesi yaşıtlarından daha önce durucak demekmiş
Sevdasel whitechocolatemochaa çok teşekkür ederim cevapladığınız için bide endokrin bölümü çölyak testide yapıyor mu acaba salı gününe randevu aldım
Sevdasel whitechocolatemochaa he çok iyi aklımda hiç soru kalsın istemiyorum bide şehir dışına gideceğiz hastane için önceden bilmek faydalı olur diye rahatsız ediyorum sizi kusura bakmayın benim teyzemin kızında çölyak vardı şimdi 23 yaşında artık geçti dilerm öyle bir sorun yoktur rabbim evlatlarımızı korusun inşallah 🙏
whitechocolatemochaa Sevdasel çölyak geçen bir hastalık değil, ömür boyu devam eder. onunki farklı birşeydi muhtemelen, eskiden bu kadar iyi bilinmediği için karıştırılmıştır diye tahmin ediyorum insallah birseyi yoktur 🌸 kaç yaşında, boy kilo nasıl?