Elifim12_bb ayni benim oglum. Ne biberon aldi ne meme. Neler cektim kafayi siyirdim. Sizi cok ama cok iyi anliyorum. Her gun agliyordum bu cocuk ac diye. Gercekten acti emmiyordu yani asla ne meme ne biberon. Memeyi de biberonu da bir iki cekip birakip agliyordu. Ben de uykuluyken emzirmeye calisiyordum bu sefer de uyumak uzere oldugu icin bir iki emip tamamen uyuyordu. Ben de şoyle bi yol buldum, bebek arabasinda sallayarak uyuttum. Tam gozleri dalinca biberondan sagdigim sutu verdim yavas yavas. Bayagi yatar pozisyondaydi kafa falan da asagida dumduz. Hatta bogulacak diye korktum. Ama baska carem yoktu. Yavas yavas saatlerce icmesini bekledim uyanip ittiriyordu biberonu agliyordu. tekrar salla tekrar uyut. Tekrar tekrar. Bir saat boyunca 100 ml icirmeye calisiyordum tam 1 saat. Ama sonuc olarak kilo alimi normal olarak devam etti sagligi yerinde cok sukur. Gelin bir de bana sorun. Besleyene kadar omrumden omur gidiyordu. Bir de ustune saatlerce sut sagiyordum. Hayatim tamamen yok olmustu.
Oglumun hafif duzeyde sut alerjisi vardi. Ondan yemiyor diye dusunduk. Diyet de yaptim, alerji mamasi da verdim hic duzelmedi emmesi. Hala duzelmedi biliyor musunuz? Su an sekiz aylik. Oyu caklarla falan iciyoruz ama cok zor iciyor kanmiyor artik. Sadece artik tek secenegimiz sut olmadigi icin daha rahatladim. Ek gida aliyor artik diye.
Siz de alerji veya reflu ihtimalini dusunun. Umarim sorunu bulup bi seyler yapinca beslenme reddi ortadan kalkar. Bizimki hala sut icmiyor nefret ediyor ama dedigim gibi ek gida aliyor ondan korkmuyorum artik.
Siz de benim yaptigim gibi besleyebileceginiz bir yerde uyutun sonra uykusunda biberondan sut vermeyi deneyin. Bende bir tek bu ise yaramisti. Allah yardimciniz olsun. 🙏 Sorunuz varsa sorabilirsiniz