Gokce_anestezi alpmom1 Kilogram başına 1mg verilmeli.Ocean Microfer içeriği her 1mg = 2,35 damladır.Yani bebeğinizin kilosu✖️2,35 örneğin 8 kg bir bebek için 8✖️2,35. = 18.8 yapar yani ortalama 18-19 damla verilmelidir.Sevgiler 🌸
Gokce_anestezi alpmom1 Ben şimdi doktorumuza tekrar sordum o 1 yaş altına 0.5 ml öneriyor yani ✖️1 oluyor . Ama başka bir doktor ✖️2 demişti 🤦🏻♀️ Yani ben de sağlıkçıyım hangi doktora güveneceğim de şaşırdım .Ben iyice araştırıp geliyorum 👍🏻
Gokce_anestezi alpmom1 Hiç sormayın sağlıkçı olmakta bir işe yaramıyor doktorlar da farklı şeyler söylüyor maalesef .Mutlaka yazacam
Gokce_anestezi alpmom1 Merhaba ben araştırdım ve kendimde aynen söylediğim gibi kullanmaya karar verdim.Üstte yazdığım şekilde kilo ✖️2 olarak.Her demir damlası farklı çünkü.4-9 ay arası koruyucu doz bu şekilde 9. Aydan sonra kan tahlilindeki duruma göre 🌸siz de ✖️2 kullanabilirsiniz
[silindi] alpmom1 demir düşük çıktıysa kilo başına 2 damla kullanın o zaman ocean ı , bestiron da çok iyi temiz içerikli biz onu kullanıyoruz çok memnunum c vitaminide oldupu için emilimi daha güzel oluyor
alpmom1 Gokce_anestezi 8. Ayda yapıldı bahsettiğiniz kan testi bizim kan değerleri biraz düşük çıktı yinede ✖️2 mi?
Gokce_anestezi alpmom1 Hayır düşük çıktığı için koruyucu dozdan tedavi edici doza geçilmesi lazım.Doktorun karar vermesi,arttırması gerekir
alpmom1 Gokce_anestezi teşekkür ederim maalesef doktorumuz ferrum kullanmamızı istiyor başka damlayla ilgili bilgi vermiyor