Dygmat mucizem3006 Leyla ile Mecnun :) 9 numara :) Vay be TV izliyorsun ha, darısı bizim.basimiza 🤦🏼♀️
senbanabaksana mucizem3006 eşimle kurtlar vadisine başladık yalnız ilk 97 bölüm 😍 ezeli bitirdik kesiinlikle tavsiyemdir. Bu bitince sıra da Haluk Bilginer Türkan Şoray in tatlı hayat var
Momylion mucizem3006 çılgın Bediş geldi aklıma 😂 arka sıradakiler, hayat bilgisi 😂 lise lizilerini seviyorum ben ☺️
Dygmat BurcuKucuk evet ya 7 numara 9 nedir xD çok eski güzel bir diziydi. Ben ufaktim gerçi abimler izlerdi ama bende çok iz bıraktı sonra bakmıştım gerçi aynı zevki alamadım ama olsun bence yinede klasiklerden dönemine göre çıtayı aşmış bir diziydi :)
menek16 mucizem3006 hamileyken yılan hikayesi, gülbeyaz ve adını feriha koydum bitirmiştim gerçi ferihayı kaç yüz milyon kez bitirdigimi hatırlamıyorum en son hızımı alamayıp emirin yolunu da izlemiştim😅
Leyla1938 menek16 ya bizde geçen eşimle dedik ki ya Gülbeyaz vardı ne güzel diziydi diye söyledik bir kaç bölüm izlemiştik açıp ❤️
Birberenannesi mucizem3006 elveda rumeli, aşkı memnu, yaprak dökümü, Avrupa yakası, yalan dünya, jet sosyete,
Leyla1938 mucizem3006 hım doğru ozaman hatirlayamazsiniz bende çocuktum Memoli ve ebe köylü kızı repliklerini unutamadım🥰 bak bide beşik kertmesi vardı çok güzeldi. bende 30 oldum alışamadım daha 😔
Aysunnn65 mucizem3006 unutulmaz / Yabancı damat / Zerda / bende burda bekleyeyim benimde dikkatimi çeken dizi olur belki 😂