mucizem3006 Hanımlar şuan itibariyle son sigaramı içtim zamlardan dolayı bırakmayı tercih ettik eşimle, oğlum uyuduğunda izleyebileceğim eski dizilerden öneri istiyorum, muhteşem yüzyıl ve yer gök aşk hariç😂🙏🏻
littlemoms mucizem3006 aşkı memnu/yaprakdökümi/hanımın çiftliği bitirdim yılan hikayesini bitirdim en son su an hayat bilgisi izliyorum 😂
Pol34 mucizem3006 avrupa yakası izliyorum, özellikle uyumadan önce tüm kafa yorgunluğumu alıp götürüyor pat diye uykuya dalıyorum
mucizem3006 littlemoms yılan hikayesi ilk defa duydum bakıcam🙈 bende binbir geceye başlamıştım ama bazı bölümlerde ses gidiyor tadı kaçıyor bıraktım 😂
Beraninannesii mucizem3006 Ben çok seviyorum nedense ama bu aralar sen anlat Karadeniz ve Hayat sevince güzel’e sardım .😇
momma Pol34 ay bu ne kadar da ben🤣 20 kere izlemişimdir baştan sona. Yıllardır başka bişe seyretmem avrupa yakası hariç
Basaktrk mucizem3006 Fatih Harbiye izliyorum ben yaprak dökümü aşkı memnu hepsini izledim gına geldi 😂 keşke bende son sigaramı içip kökten bitirsem 🤯