Dygmat BurcuKucuk evet ya 7 numara 9 nedir xD çok eski güzel bir diziydi. Ben ufaktim gerçi abimler izlerdi ama bende çok iz bıraktı sonra bakmıştım gerçi aynı zevki alamadım ama olsun bence yinede klasiklerden dönemine göre çıtayı aşmış bir diziydi :)
momma Pol34 ay bu ne kadar da ben🤣 20 kere izlemişimdir baştan sona. Yıllardır başka bişe seyretmem avrupa yakası hariç
Pol34 momma ben de öyle, friends himym ve Avrupa yakası dönüp dönüp izliyorum bazen diyorum ki hafızamı falan kaybetsem de yine ilk kez izliyor gibi izlesem 🤣
Dlrkrm mucizem3006 istanbullu gelin favorim defalarca izledim. Hayat bilgisi, canım ailem, yabanci damat, siyah beyaz aşk, medcezir, içerde, bir istanbul masalı, aşk yeniden
Birevladaemanetci mucizem3006 7 numarayı izler misin çocukluğumun dizisi ve asla bıkmıyorum asla 🙃☘️😊
Birevladaemanetci mucizem3006 Bu arada sigarayı bırakmak için YouTube dan Allen Carr sigarayı bırakma videosu adlı videoyu izlemeni tavsiye ederim 👌
momma Pol34 himym bitirdim bir çok kez sıkıldım ama bi burhan altıntoptan sıkılamadımm🥹🥹 şuan balkondaki komşuyla sahnesini izleyeceğim ben aslında yoğum sahnesi nahsjs
Damlali Elveda Rumeli Öyle bir geçer zaman Sen anlat Karadeniz Muhteşem yüzyıl Bunları bitirdim bende yeni dizi arayisindayim 🤣
MinelAskEla mucizem3006 Asmalı konak Der geçerim 🥰🥰 kaç kez izledim çok severim . Geçen senee de eşimle izledik …