cutiebun_ Pamirkus çok pahalı olmayan bir yer yoktur artık 😂 Eskişehir olur 😀 bende Yalova ya kaçmak istiyorum sjsjsjsj
Pamirkus cutiebun_ elbette her yer pahalı da bi tık ucuz olsa fena olmaz 😄 biz yıllarca eskişehir düşğndük bi kaç kişiyle konuştuk orası çok pahalı öğrenci şehri falan filan vazgeçirdiler bizi 😄
meryembrl Pamirkus 1.5 yıl Cizrede, 3,5 yıl istanbulda yaşadım bilmiyorum valla deneyip göreceğiz zaten tayinciyiz en kötü geri döneriz ya da antebe falan gideriz diye düşündük 🥹 senin ailen nerde bilmiyorum ama ben çok uzak kalmak istemiyorum. İnşallah pişman olmam bakalım 🫠
Pamirkus meryembrl benm ailem mersin de eşimin de adıyaman da burası yakınlık açısından iyi oluyordu haftasonları gidebiliyorduk tek iyi yanı oydu o taraflar uzak olacak ama şimdi ama buralardan sıkıldık artk 🤷♀️
cutiebun_ Pamirkus Ben Eskişehir de yaşıyorum seviyorum burayı ama çok kalabalık 😂 ben şöyle istediğim zaman sahil kenarına kaçacağım minimal güzel bir yer istiyorum arkadaşım da Yalova da yaşıyor buraya gel diyor ama eşimi ikna etmek güç 😂😂
meryembrl Pamirkus arkadas falan edinemedin mi o çok etkiliyor ya. Ben ilk 2 yıl istanbuldan nefret ediyordum. Pandemiye de denk geldik malum. Ama bu yıl arkadas edindim kızım büyüdü bol bol çıktık gezdik alıştım bu sefer de. Ama buranın kalabalıgı trafigi de çoook fazla sürekli bir yerlere yetişmek durumundasın asla sakin bi hayat yok bu da yoruyor. Ben urfaya gelince dinleniyorum resmen 🤣 ailen mersindeyse adanayı falan düşünebilirsin ya da Maraşta iyidir
Pamirkus MutluY_E bi arkadaşım da edirne keşanda o da çok seviyo orayı ama işte biziö memleketlere çok uzak oluyo 😄
Pamirkus biraslanmiyavdedi edirne tekirdağ çok uzak ama çanakkaleyi öneren 3.kişisiniz listeme ekledim 😄😄
biraslanmiyavdedi Pamirkus Gün olur da ben de tayin istemek zorunda kalırsam Çanakkale’ye isteyeceğim :)
cutiebun_ Pamirkus illa ki olur deniz var sonuçta 😂 ama tercih ederken Eskişehir, Çanakkale, Balıkesir, Yalova, Bolu, Bursa oraları düşünebilirsiniz. Sakaryayı pek tercih etmeyin 😊
Pamirkus meryembrl aman yok yok adana mersin asla istemem 😄 arkadas edindm canım ama yine de olmuyor. Biz eşimin iş durumundan dolayı mecburiyetten gelmiştik şimdi işten ayrılmak durumunda kaldı o yüzden bizi buraya bağlayan birşey de kalmadı 🤷♀️
pogacayanakk Biz samsundayız tayinci olarak şehir güzel. Ne olarak geleceksiniz onu da yazarsanız daha net cevaplar da alırsınız aslında
Pamirkus pogacayanakk memurum ben maliye de eşim de ünivde çalışıyordu ama kadrolu değildi baxı sorunlar oldu yönetimle alakalı o yüzden işten ayrıldı ayrılacak yani ramak kaldı ki büyük ihtimalle ayrılacak. Onun işi sebebiyle buraya tayin istemiştim şimdi çıkarsa bizi buraya bağlayan bişey kalmayacak zten sevmiyoruz burayı o yüzden hayalimizdeki gibi batıya gideriz diye düşünüyoruz bakalım yine de nasip
Cocolingo Pamirkus Balılkesir küçük çok aktivite yapılacak yer yok eşim balıkesirli biz sıkılıyoruz, ben bursalıyım tavsiye ederim
Pamirkus biraslanmiyavdedi yaaa şu an balıkesir 1.sıradaydı 3.sıraya geriledi ilk iki sırada çanakkale ve bursa var 😄
umutunannesiiii Pamirkus bursa güzeldir her yere ulaşım kolay ekonomik mi yani büyük şehir olarak ekonomik sayılır yine