Pamirkus Merhaba kızlar şu an şanlıurfadayız ama batıya tayin isteyecem. Aklımızda balıkesir var ama nasıl bi yerdir pek bi bilgimiz yok açıkçası. Balıkesir kesin değil araştırıp pna göre karar verecez hangi il olacağına yeter ki burdan gidelm 😎 var mı şöyle hem çok pahalı olmayan hem eğitimi ve sağlık sektörü iyi olan bildiğiniz yaşadığınız şehirler? 😬
meryembrl Pamirkus bende istanbuldayım şuan urfaya tayinimiz çıktı. Buraya gelmeyin de nereye giderseniz gidin bence bi de antalya tarafları aşırı pahalı. Onun dısında kocaeli, çanakkale, bolu, sakarya güzel yerler gödüğüm kadarıyla
Pamirkus PurpleTail hiç gitmedim oralara da internetten fotoğraflarına bakınca gayet güzel ama pahalı mı peki yaşam şartları nasıl 🙈
Pamirkus NukleerBaslikliKizz güzel mi 😄güzellikten kastım yani eğitimi nasıl sağlık yönünden iyi hastaneler var mı mesela? Bi de insanları tabi en önemli nokta 😄
66arasim NukleerBaslikliKizz Denizli mi🙄 Bende yaşıyorum ama hiç bı altarnetifini göremedim cok karışık trafik her yer birbirine benziyo karışık düzensiz caddeler yemek kültürü de yok bilemedim kisye göre değişir ama bu benim kişisel görüşüm pahalılık yönünden bişey diyemiycem her yer pahalı
PurpleTail Pamirkus artık ucuz yer pek yok malum.. ama yaşanabilir yerler buralar ev piyasası Çanakkalede daha uygun
NukleerBaslikliKizz Pamirkus Yani çok büyük bi yer değil ama her imkan var güzel bi yer her yere ulaşım kolay insanları da iyi orda okudum 11 yıl orda yaşadım çok seviyorum orayı
Pamirkus meryembrl Sakaryada da yaşadım daha önce güzel şehir ama sanki oranın insanı da pek yabancıları sevmiyo 😬
meryembrl Pamirkus abaahahhs benim memleketim orası canım. Ama kızım için nasıl olur bilemiyorum burda güzel arkadaşlıklar edinmiştik. Orda da kreşe yollarım muhtemelen
MelindaMelisa Pamirkus Tam ben onu dicektim.Bende şanlıurfadayım ay sonu tayinimiz belli olacak Allahım bir an önce gidelim burdan
annelif Pamirkus balikesir cok kucuk sikilabilirsiniz ve egitim saglik icin cok alternatifiniz olmaz ama bursayi gonulden oneririm 2 sene yasadim geri donmek istiyorum büyük yesil denizi var gezilecek yeri cok tirilye var mesela en sevdigim ah anılar 🥰
Pamirkus annelif bursa da var aklımızda ama balıkesir de var eşim tutturmuş balıkesir diye. Eğitimi iyi değilse istemem zaten
BihterZiyagil_ Pamirkus Balıkesir ilçesindeyim ama gelmeyin buralara gelen gidemiyor çünkü çok kalabalıklaşmaya başladı 😂
Deletedmom_39 Pamirkus Yalova’ya bekleriz canım deniz kenarında küçük bi il her yere 1 minibüsle gidiyon ama kira yada restoran gibi şeyler her yerde pahalı bence
Pamirkus Deletedmom_39 yalovaya da baktm evet kiralar çok pahalı orda o yüzden eledim orayı valla ne yalan söylym yoksa güzel yer turizm açısından falan bayağı güzel
biraslanmiyavdedi Çanakkale, Edirne, Tekirdağ en sevdiklerim benim. Ben Bursalıyım, burası da çok güzel ama pahalı ve kalabalık bilirsiniz.
Pamirkus biraslanmiyavdedi edirne tekirdağ çok uzak ama çanakkaleyi öneren 3.kişisiniz listeme ekledim 😄😄
meryembrl Pamirkus 1.5 yıl Cizrede, 3,5 yıl istanbulda yaşadım bilmiyorum valla deneyip göreceğiz zaten tayinciyiz en kötü geri döneriz ya da antebe falan gideriz diye düşündük 🥹 senin ailen nerde bilmiyorum ama ben çok uzak kalmak istemiyorum. İnşallah pişman olmam bakalım 🫠