Cihangr Myagz annenin bizzat gögüsten emmesi lazım postu açan arkadaşta okur inşallah belli başlı şartları var
Cihangr Myagz annenin bizzat gögüsten emmesi lazım postu açan arkadaşta okur inşallah belli başlı şartları var
Arascyln Sunayaz çok geçmiş olsun rabbim şifa versin kuzucuga. Facebook da emzirme akademisi var orda da yardımcı oluyorlar ne kadar çok süt o kadar şifa olsun🙏🙏🙏
gchata Sunayaz grçmiş olsun neden kız çocuğuna benm bebek erkek be daha 31 günlük ve çok şükür bol bol süt çıkıyor ben size yardımcı olmak isterim lütfen ne yapmam gerek nasl yollanr soylersenz ben istanbuldayım 😔
Mucizebebek gchata süt kardeş oluyolar canım ilerde evlenseler caiz değil die. Brbrlerni tanımadan karşılaşıp evlenseler dinen caiz olmaz o yüzden 🥴 rabbm şifa versn inş
elif_cnrr Sunayaz Allahım yardımcınız olsun inşallah bulursunuz inşallah sizin sütünüz gelir dualarımdasınız 🙏🏼
elif_cnrr Bende sağayım elimden geldiğince faydam olursa ama erkek annesiyim kütahyada yaşıyorum sorun olmaz derseniz gönderebilirim.
Aslicamm Yekyek12 merhaba benim de bebeğim 4 aylık bı kaç gündür aynı şekilde uyaniyo ama emzirerek filan döndürmeye calisiyodum bugün tobe billah donduremedim bi saat oldu uyutmaya calisiyorum sabrım tükendi:((((
Myagz Cihangr ben de öyle biliyorum süt annelikten geldiği için süt kardeş oluyor da bazıları kabul etmiyor sağıp vermeyle de aynısı oluyor diyorlar
Biricik01 Bende o kadar çok var ki buzlugumda hergun de koyuyorum kız annesiyim.Hepte düşünüyorum ihtiyacı olana versem diye Ankara'dayim ben ama😳
Derinkomm Ben izmirdeyim aliağada. Kız annesiyim 7 aylık. Bikaç poşet 30-40 cclik var arada gece az emdiğinde sağmıştım sütüm azalmasın diye sağıma alışık değil pek çıkmıyor pompayla. Bunların hepsini verebilirim sonrası için de sağarım sizin için. İnstagram ccaggllaa ordan yazın bana lütfen
Sunayaz Öncelikle rabbimden şifa dileyen hepinizden allah razı olsun. Myagz Derinkomm Seros Blge Saziye35 Ben alabilirim 05514311513 sadece konum atmanız yeterli gelir alırım. Şuan egedeyiz sintigrafisi çekiliyor ve Dr umuz tedavi aşaması konuşulacak onu bekliyoruz.
Sunayaz Öncelikle rabbimden şifa dileyen hepinizden allah razı olsun. Myagz Derinkomm Seros Blge Saziye35 Ben alabilirim 05514311513 sadece konum atmanız yeterli gelir alırım. Şuan egedeyiz sintigrafisi çekiliyor ve Dr umuz tedavi aşaması konuşulacak onu bekliyoruz. Gün içinde alabilirim
Seros Benim var canim ama burhaniyedeyim gelip alabilecek biri varmı oldukça fazla var Boşlukta her poşet 200 cc kdr çalışacağım diye sağmıştım iyiki sağmışım süt terbiye oldu ancak kızım.a kdr geliyor şimdi ama senin yavrun için hepisini veririm geçmiş olsun