Seros Benim var canim ama burhaniyedeyim gelip alabilecek biri varmı oldukça fazla var Boşlukta her poşet 200 cc kdr çalışacağım diye sağmıştım iyiki sağmışım süt terbiye oldu ancak kızım.a kdr geliyor şimdi ama senin yavrun için hepisini veririm geçmiş olsun
Mucizebebek gchata süt kardeş oluyolar canım ilerde evlenseler caiz değil die. Brbrlerni tanımadan karşılaşıp evlenseler dinen caiz olmaz o yüzden 🥴 rabbm şifa versn inş
[silindi] Sunayaz canım rabbim sifa versin insallah duzelir rabbim sana bagislar instagramda hamileanneler sayfasi var orda cok anne var sayfa sahibi surekli boyle duyuru yapiyor istersen ona yaz bende yazabilirim istersen
Blge Sunayaz iyi günler ben izmirdeyi üç buçuk aylık kızım var ve emiyor yedekte sütün yok ama sağarım bugun şehir dışına çıkıyorum iki haftalık bugun sağabilirim biraz hemen alırsanız eğer
Sunayaz Öncelikle rabbimden şifa dileyen hepinizden allah razı olsun. Myagz Derinkomm Seros Blge Saziye35 Ben alabilirim 05514311513 sadece konum atmanız yeterli gelir alırım. Şuan egedeyiz sintigrafisi çekiliyor ve Dr umuz tedavi aşaması konuşulacak onu bekliyoruz.
Sunayaz Öncelikle rabbimden şifa dileyen hepinizden allah razı olsun. Myagz Derinkomm Seros Blge Saziye35 Ben alabilirim 05514311513 sadece konum atmanız yeterli gelir alırım. Şuan egedeyiz sintigrafisi çekiliyor ve Dr umuz tedavi aşaması konuşulacak onu bekliyoruz. Gün içinde alabilirim
Blge Sunayaz iyi günler ben izmirdeyi üç buçuk aylık kızım var ve emiyor yedekte sütün yok ama sağarım bugun şehir dışına çıkıyorum iki haftalık bugun sağabilirim biraz hemen alırsanız eğer
Asena Sunayaz bende İzmir Bornova da oturuyorum sağıp verebilirim ama benim bebeğim erkek. Bulamazsanız yardımcı olmayı isterim. Allah şifa versin inşallah şu mübarek günün hatrına tez zamanda iyileşsin 🤲🏻
dilarahiracemal Sunayaz bana ulaşır mısın yada ben balıkesirdeyim yollayabılırım ıkı 20 gün oldu yeni doğum yaptım sütüm var
dilarahiracemal Sunayaz bana ulaşır mısın yada ben balıkesirdeyim yollayabılırım ıkı 20 gün oldu yeni doğum yaptım sütüm var @
dilarahiracemal Sunayaz bana ulaşır mısın yada ben balıkesirdeyim yollayabılırım ıkı 20 gün oldu yeni doğum yaptım sütüm var
Sezgin Sunayaz kız annesiyim ancak malesef sağınca süyüm çıkmıyor mama da veriyorum zaten. Çok üzüldüm. Rabbim yardımcınız olsun inşallah tez vakitte iyileşsin meleğiniz🙏
Saziye35 Sunayaz hemen gelip alabilirseniz 5 poşet vereyim poşetler yaklaşık 120 cc sonra sağdıkça veririm ben şirinyerdeyim gelebilecek durumunuz yoksa ben getireyim
Saziye35 Sunayaz hemen gelip alabilirseniz 5 poşet vereyim poşetler yaklaşık 120 cc sonra sağdıkça veririm ben şirinyerdeyim gelebilecek durumunuz yoksa ben getireyim
Sinemiraz Sunayaz öncelikle çok geçmiş olsun izmirde nerde yaşıyorsunuz? Benim kızımda 6,5 aylık sütüm yetiyor size yardımcı olmak istiyorum. Bayraklıdayım ben
Firdevs34 Ataayse kader ya ne olacağını bilmiyor insan evlendi dileim ama bilmiyor belkide süt kardeşi ile evlendi o yüzden olabilir
Ataayse Firdevs34 evet olabilir ama emmeden süt kardeş olunmuyomuş galiba kızlardan öle söyleyenler var tabi kendisi daha iyi bilir işallah çaresi bulunur kuzucuğun