Tazeannee13 maalesef suan salgin ve bircok kisinin haberi bile yok.. aralığın basında eşim de de kasintilar basladi ben direk anladım uyuz olduğunu çünkü salgın olduğunu biliyordum. Bir de eşim hata yapti trendyoldan bisey almisti ben daha ver sunu dememe kalmadan pat dedi denedi kesin oyle bulasti cunku o sekilde genelde bulaşabiliyormuş. Tabi biz hiç zaman kaybetmedik beklemedik direk doktora gittik doktor zaten uyuz dedi. Kwellada sampuan ve losyon verdi. Kizimla bende yoktu ama hepimiz 3 gun ust uste surduk sabah aksam. 5 hafta oldu nerdeyse hergun utu camasir utu camasir. Nevresim koltuk örtüsü. Hergun ama. Evde yikamadigim birşey kalmadı öyle soylıyım. Bir de ben esim kasinmaya basladiktan sonra odayi ayirdim kizimin odasina gectim koltukta yatmaya basladim tabi. 1 hafta surup 1 hafta ara verip 2. Kez tekrar sürdük hep birlikte. Dediğim gibi 5 hafta oldu çok şükür bize falan geçmedi normalde 3-4 hafta içinde diğer kişilere geçebiliyor çünkü. Yarın doktora gideceğiz esimle sabah. Biz tamamen geçip geçmediğini malesef anlayamıyoruz. Hâlâ ara ara kaşıntıları oluyor çünkü birde kasintilar pat diye kesilmiyormuş. Hergun Allaha nasil dua ettigimi bir Allah biliyor insallah Yarin hayirli haberler alabiliriz. Gercekten cok yoruldum 5 haftada. Elimde sprey sisesi beyaz sirke surekli fis fis yapiyorum heryere. Insallah daha da gecmez bize. Eğer doktor bakıp hala canlılar var devam derse eczaneden direk kükürtlü karışımı alıp sürücek tabi mecbur bizde sürücez. Kokusu da berbat yapış yapış biseymis. nasıl yapcam çocuğa nasıl sürücek bilmiyorum hareketli sürekli biyerde 4 yaşında. Bir de kokusu lekesi çıkmıyor falan diyolar. Ay tam cildirmalik. Herşeyin çaresi var bunun net bir tedavisi yok. Allah acısın herkese safi ismiyle şifa versin gerçekten çok zor birşeymiş:( Çok geçmiş olsun size de