Cümlelerime başlamadan önce çok çaresiz olduğumu söylemek istiyorum arkadaşlar yaklaşık 4 ay önce vücudumun belli yerlerinde yaralar çıktı ve aşırı kaşınıyordum sinek ısırığı sandım ilk başta taki kaşıntı ve yaralar artıncaya kadar sonra saglik ocağındaki doktora gösterdim ve o uyuz olduğumu söyledi dünyam başıma yıkıldı desem yeriydi çünkü bu lanet hastalığın nasıl bisey olduğunu Bi videoda görmüştüm 6 aylık bebeğim vardı ve onun için çok endişeleniyodum çünkü 7 24 kucağımda ve bana bağlı olarak yaşıyordu o sıralar oradaki doktorun verdiği ilaçları kullandım ama kaşıntı kesilmedi aksine arttı sonra özel Bi hastanedeki doktora göründüm o sıra da bebeğime de bulaşmıştı tabiki ona da ilaç yazdi kullanip tekrar gittiğimde ise ondaki canlı hücrelerin öldüğünü ama 8.gun yumurtlama dönemi olduğu için tekrarladigini ilaçlara devam etmememiz gerektiğini söyledi artık delirecek duruma geldim ve eşime de bulaştığını fark ettik eczanenin yaptığı kükürt karışımlı ilacı kullandım ve evden 1 hafta kokusu gitmedi resmen o kadar iğrenç bir ateş kokusu vardı ki kendimden nefret eder olmuştum artık bütün hayat enerjimi bitirmiş durumda bu hastalık gün içinde sanki bebeğim beni hiç yormuyormus gibi birde bu hastalıkla cebellesiyorum artık Bi ara sıyırmak üzereydim evdeki bütün herkesi 60 derece de yıkayıp utuledim kızımın tüm kıyafetlerini utuledim çarşaf nevresim aklınıza gelecek ne var ise yıkadım 60 derece de yikayamayack olduğum şeyleri De 3 gün ağzı bağlı torbada beklettim ama bu amansız hastalıktan kurtulamadık ve ben de sedef hastasiyim stres sıkıntı yaptıkça ki elimde değil çocuğum gece uykusundan kasinarak ağlayarak uyanıyor daha kötü oluyor hastalığım sedef hastalığı olan anneler beni çok iyi anlıyor yani demem o ki arkadaşlar bana nerden bulaştı bilmiyorum ama çok dikkat edin ve bu durumda çok kişi olduğunu duydum bu bariz yayılan bir hastalıkmis gerçekten çok yıpratıcı Bi hastalıkmis kendim için değil de bebeğim için çok üzülüyorum Bi yere çıkamıyoruz genel de hep evdeyiz var mıdır benim durumumu yaşayanlar bunu kullandım iyi geldi diyenler kurtulan varsa Allah rızası için yazsin buraya çok uzun oldu hakkınızı helal edin