SeymaBaturalp Terleme ödem atmaktan kaynakli oldugunu biliyorum .Benimde 1 aylik oldu bebeğim Bende çok terliyorum
SeymaBaturalp Terleme ödem atmaktan kaynakli oldugunu biliyorum .Benimde 1 aylik oldu bebeğim Bende çok terliyorum
Melikeceylin SeymaBaturalp illk basda bendede vardida terleme bitti sukur havaalr soguyunca iyice donar oldum kansizlikdanvar
deletedmom719 Melikeceylin bende de var ya. En korktuğum şey de başım dönüp yığıljr kalırsam bebeğim nolcak. O yüzden eşime diyorum beni sık sık ara diye.
Melikeceylin deletedmom719 ayy alah korusunnnn bnce en iyisi uzanip bolbol bebekle ilgilenip dinlenmek :) bende iki cocukluuyum biraz zor da
Hayaletsevgilim Melikeceylin kızlar benimde baş dönmem var nörolojiye gittim vitaminlerim düşmüş b12yle d vitaminim iğne verdi inşallah işe yarar yeni başladık sizede öneririm detaylı kan tahlili yaptırın bütün vitaminler bebişlere gidiyo bize bişey kalmıyo 😊
Hirabebek Melikeceylin bi ara çok sık oluyordu bende vitaminsiz kaldığımı düşündüm ama değerlerim iyi çıktı. Biraz meyve yedim yemeklerimi düzenli yedim geçti çok şükür
Rmz Melikeceylin 4 ay 20 günlüğüz her emzirmede benimde öyle baş dönmesi gözlerim kapanıyor resmen🙄 efor sarf ediyoruz ondan sanırım
Rmz Melikeceylin 4 ay 20 günlüğüz her emzirmede benimde öyle baş dönmesi gözlerim kapanıyor resmen🙄 efor sarf ediyoruz ondan sanırım Yavuzzeliha85 alakası yok bence ben iğnesiz suni sancısız ağrı kesicisiz normal doğum yaptm benimde öyle🙄