Aosaed2615 Benimde baş donmem vardı 2aydan berı sürüyor neredeyse bütün bolumlere gıttım değerlerim normal çıktı kbb doktoru vertigo dedı beyın dr u da boyun düzleşmesi bende ek olarak uyuşma vardı
SeymaBaturalp Terleme ödem atmaktan kaynakli oldugunu biliyorum .Benimde 1 aylik oldu bebeğim Bende çok terliyorum
SeymaBaturalp Terleme ödem atmaktan kaynakli oldugunu biliyorum .Benimde 1 aylik oldu bebeğim Bende çok terliyorum
Melikeceylin SeymaBaturalp illk basda bendede vardida terleme bitti sukur havaalr soguyunca iyice donar oldum kansizlikdanvar
deletedmom719 Melikeceylin bende de var ya. En korktuğum şey de başım dönüp yığıljr kalırsam bebeğim nolcak. O yüzden eşime diyorum beni sık sık ara diye.
Melikeceylin deletedmom719 ayy alah korusunnnn bnce en iyisi uzanip bolbol bebekle ilgilenip dinlenmek :) bende iki cocukluuyum biraz zor da