Yavuzzeliha85 Melikeceylin bas dönmesi terleme dogum Ettigim gûnden beri devam ediyor 4buçuk ayligiz emiyor
ayazasaf Melikeceylin kan değerlerm vs herşeye bakıldı herşey normal ama benimde öyle hele geceleri sırılsıklam uyanıyorum terden sürekli baş dönmesi Devam ediyor gözümü kapatsam dahi dönüyor oda Gündüzleride aynı şekilde bir çözüm bulamadık 😞
Yavuzzeliha85 ayazasaf Aklima Tek bisey geliyor Benim sezeryan Dogummu yapti beni böyle ¯_(ツ)_/¯ çünki ônce belden igne vurduklari yerimin üst kismi lohusalikda müthis agriyordu sonrada uyusmaya ve asiri terlemeye bas dônmesine birakti Allah im ôzellikle geceleri uyumak istemiyom resmen bir kalkiyorum göl gibi olmus sirtim bagrim
Melikeceylin ayazasaf doktor ilacfelan vermedimi peki? Sac dokulmenizde varmi asiri ? Nkdr onceddogym yaptnz
Melikeceylin Yavuzzeliha85 insallah gecer biran ama vitaminsizlkdenmi aceba ve emzirdimizden dilayimi
Rmz Melikeceylin 4 ay 20 günlüğüz her emzirmede benimde öyle baş dönmesi gözlerim kapanıyor resmen🙄 efor sarf ediyoruz ondan sanırım Yavuzzeliha85 alakası yok bence ben iğnesiz suni sancısız ağrı kesicisiz normal doğum yaptm benimde öyle🙄
ayazasaf Melikeceylin hiçbir ilaç vermedi canım kan vs hepsi normal. 2 ay 11 günlük oğlum. Sezeryan oldum ilk yapılan anestezi tutmadı 2. Kere yaptılar ben hep ona bağladım ama bilmiyorum
nana91 Melikeceylin bende de var 2 haftadir. Kafamin ici bulaniyo gibi oluyo doktora gidicem erteliyorum surekli. 3 bucuk ayligiz
ayazasaf Melikeceylin ilk dozu verdiler uyuşmadı canım bi doz daha yaptılar anestezi doktoruda şaşırdı bilmiyorum artık ama başka sebep çıkmadı hala aşırı terleme baş dönmesi devam ediyor. Özellikle geceleri atletlerm sırılsıklam oluyor
Nurtupu Kızım 8 aylık hala basım dönüyor emzirirken. Bide anlık böyle deprem olur gibi. Şekerimiz düşüyor galiba
Kavunicibalik Melikeceylin demir, d vitamini, b12 değerleriniz normalse beslenmenizle ilgili bir problem olabilir. Dengeli beslenip bol sıvı almalısınız.