Blackcloud expectopatronum Tüh keşke olsaydı yaaa pilates annesi diye bir kadın var hatta bu kadınla benziyorlarda ama emin olamadım.
expectopatronum Blackcloud instagram kullanmıyo musunuz? Benim paylaştığım gönderiyi izleyebildiniz mi?
Blackcloud expectopatronum Kullanmıyorum canım google yönlendiriyor kısa bir süre instaya girmeden gördüm attığın videoyu.
kenankaan Blackcloud merhaba, bu bahsettiğiniz stomqch vakum hareketini ne sıklıkla ve ne şekilde yaptınız?
Blackcloud kenankaan Merhaba canım, kuzum valla ben ara ara yapmaya çalışıyorum henüz düzelmedim bende. Ama hareketi doğru yaptığından emin ol yoksa karın içi basıncı artırır yarar yerine zarar vermiş olursun.
kenankaan Blackcloud anladım. Zaten bikaç video izledim, dediğin gibi hatalı yapılınca da zarar veriyormuş. Neyse bildiğim hareketlere devam edeyim de, biraz daha ilerledikçe o dediğini yaparım.
Blackcloud kenankaan Aslında hareket basit istersen anlatımlı video var youtubeda basit şekilde anlatıyor atayım linkini.
Blackcloud Zynpmom Vermiyor diye biliyorum tekrar bir araştır emin olmak için tabi. Bende aynı dertten muzdaribim.
Zynpmom Blackcloud bide ben şeyi anlamadım. Ölçüm yaparken parmakları sokuyoruz ya içine girdiği kadari mi cm olarak mi yoksa kaç parmak kadar genişlik varsa öyle mi
Zynpmom Blackcloud benim mesela göbek deliğinin üstünden delik dahil aşağı doğru bir boşluk açıklık var parmak da 2-3 cm giriyi iceriye
Ekvatoral Zynpmom diazstasiz recti Türkiye dyie instagramda bir sayfa var. Ücretli danışmanlık yapıyorlar. Bir hocadan hareketş yaparken pantolon fermuarınızın açıldığı hareketler isr yapmayın daha çok sıkıntı verecektir demişti. Youtube de bir kaç video var.