Rev_-94 Hastaneye gelirken çiçek aldı, eve gelince TV aldı çünkü çok istiyordum ihtiyaç olmadığını söylerdi aldı 🤗 ama tabi öncesinde robot istiyordum
kasimonbes Rev_-94 elektronik esyalar artik ihtiyac gercekten ve en guzel hediye. Bana sevgililer gununde tarti almisti diyete girmistim. Nikahta telefon aldi. Simdi dogum dogum gunum yilbasi hediyesi 3u bir arada bileklik almis 😊 gerek yok is kurdun dedim ama olsun adet boyle dedi
Noname21 kasimonbes birşey almadı özellikle almamasını rica etmiştim çğnkğ benim doğumum bira pahalıya mal oldu eşimi 7 senedir evliyiz 7 senede maddi durumu kötü olduğu bir dönemi vardı şansına hamilelik doğum pandemi ev hepsi o döneme denk geldi😀
kasimonbes Noname21 o zaman alir merak etmeyin 😊 bizimde zor donemimizdi zamaninda yapamadigi her seyi eline gectikce yapti. Yeterki dusunceli olsunlar gercekten tum kahri kadinlar cekiyor birazcik degerli oldugumuzu hissedelim. Bir cicek bile alsa bence yeterli 😊
kasimonbes Nev-beyza iste buna kiziyorum bir gonul almali erkek dedigin yanlis miyim? Pahali hediyeye gerek yok alnindan bile opse yeter bir cicekle 🌺
Nns_emiri kasimonbes benim eşim 2+1 ev aldı Ücretsiz izne ayrılacağımı bildiği için kirasını harçlık yaparsın demişti ❤️ birde Urfa’nın yöresel bir bilekliği var akıtma diye ondan aldı
kasimonbes Nns_emiri o bilekligi acayip merak ediyorum ya duymustum bende 😊 insallah dogu turu yapicaz bakayim o sirada 😊