35lavanta kasimonbes 😂😂 Arada şaşırtıyor diyorum ki boşuna sevmemişim arada da diyorum ki tamam bu benim öküz öyle öylee 10 seneyi devirdik işte ❤️
GSevilay65 kasimonbes çeyrek bileklik almıştı altın zincirli çok begenmistim halen de duruo :) bide kocaman güllerle gelmişti odaya :)
aslihanbsbg Kaburga bilezik almıştı sagolsun 😇 almasa da niye almadın bisey demezdim sezaryen olmustum zordu o da benle dogurdu eve gecince her seyimle ilgilendi iyi ki var 😍
kasimonbes aslihanbsbg aynen oyle diyorum ya almasa da niye almadin diyemezdim. Dogum oncesi de prenses gibi yasatti dogum sonrasi da tektim bi de sezeryandim ne ev isi istedi ne yemek sagolsun hic zorluk cikartmadi. Bu yeterdi. Bir kez daha degerli oldugumuzu gosterdi kocalarimiz 😊
kasimonbes pogacayanakk bende dyson istiyorum robot supurge bana gore degil yaa ben kendim supurucem olmaz oyle 😂
Rev_-94 Hastaneye gelirken çiçek aldı, eve gelince TV aldı çünkü çok istiyordum ihtiyaç olmadığını söylerdi aldı 🤗 ama tabi öncesinde robot istiyordum
kasimonbes Rev_-94 elektronik esyalar artik ihtiyac gercekten ve en guzel hediye. Bana sevgililer gununde tarti almisti diyete girmistim. Nikahta telefon aldi. Simdi dogum dogum gunum yilbasi hediyesi 3u bir arada bileklik almis 😊 gerek yok is kurdun dedim ama olsun adet boyle dedi
Noname21 kasimonbes birşey almadı özellikle almamasını rica etmiştim çğnkğ benim doğumum bira pahalıya mal oldu eşimi 7 senedir evliyiz 7 senede maddi durumu kötü olduğu bir dönemi vardı şansına hamilelik doğum pandemi ev hepsi o döneme denk geldi😀
kasimonbes Noname21 o zaman alir merak etmeyin 😊 bizimde zor donemimizdi zamaninda yapamadigi her seyi eline gectikce yapti. Yeterki dusunceli olsunlar gercekten tum kahri kadinlar cekiyor birazcik degerli oldugumuzu hissedelim. Bir cicek bile alsa bence yeterli 😊