NareDefne Nare Defne : Sefirin kızı dizisinde Nare ismine bayılmıştım . Defneyi eşim istedi defne yaprağı işiyle uğraşıyoruz diye
denizkabugu18 MAK_080922_ oğlumun ismi Salih ben koydum kuranda geciyor ve anlamı da güzel di hastanede düşündüm ve koydum.. Eşimle ayrıyım doğumuna gelmedi onun istediği ismi koymadım kayntama hiç saglık sormadan isim söylemiş bende koymadim die dilekçede ismi degişcegini yazmış ( postumu önceden okuyan durumumu biien vardır)
Masall_moms01 Masal koydum 💕 Hamileyken cinsiyet bile belli değilken ve hiç aklımın ucunda bile isim konusu yokken bir anda yeğenime kız olursa masal olacak dedim o an ben bike şaşırdım kendime ağzımdan bir anda masal çıkınca birdaha da vazgeçmedim masal koydum💕
benAlininannesi MAK_080922_ Kızımın ismi Eylül Deva💕 oğlumun ismi Muhammed Ali 💙eşimle beraber seçtik
Gmzadmahsn Ahsen ada koydum ahsen İnsana Allah tarafından verilen en güzel ve en mükemmel biçim demek. Hastanede doğuma gireceğim an son anda koymuştuk:)
ecem1809 GlshNgyhn evet duydum başka bir meslektaşım bu ismi koymuştu ve kulağıma çok hoş gelmişti 🤗 bence güzel bir isim,öze dönmek her zaman güzeldir 🙏🏼 ismiyle yaşasın yavrunuz 🙏🏼
GlshNgyhn ecem1809 evet dediğiniz gibi Türkçe bi isim olsun istemiştim 😊sizin oğlunuzun adı da çok manalı. Evlatlarımız isimlerinin en güzel enerjilerini alsınlar inşallah teşekkür ederim çok mutlu oldum mesajınıza🥰
ecem1809 GlshNgyhn ne demek rica ediyorum 🤗 büyüklerim,isim bir boncuktur sağlığı yerinde olsun derler 🙏🏼 sağlıkla mutlulukla büyütelim yavrularımızı 🤗
Merve3939 MAK_080922_ Benimde oğlumun adı Ömer Cafer Ömer ismini ve anlamını çok beğeniyorduk adaletli demek Cafer de dedemizin ismi☺️