nmt41 LDYA123 yani ben karbonhidratı azaltıp protein sebze ağırlık yemiştim ekmek makarna ve meyve hiç yememiştim bu sayede vermiştim verdikçe küçük küçük ekliyordum meyve
Oglunasikbiranne08 LDYA123 ama işte 7 8 den sonra yediklerimiz bize kilo olarak geri dönüyor 🤭 o yüzden yemiyorum birşey 4 aydır. Alıştığım içinde birşey yeme isteği gelmiyor yemekten sonra .
LDYA123 Oglunasikbiranne08 ben gece yemek yemeğe alıştığım için verdiğim kiloları geri aldım ve alışınca insan yemek istiyo illa aç olmasa bile
Eyluluraz1 Mehtapserhatemir aralıklı oruç tarzında beslenmeye çalıştım. Çok abur cubur yiyordum tamamen kestim. Onun dışında yememe devam ediyorum çok kismadim. Çoğu ödemdir diye düşünüyorum bu hafta belli olur 😊
2-cocuklu-hayat yigitinannesiiiiiii Ben pazartesi günü 59.5 çıkmıştım. Bu sabaha regl oldum ve hemen tartıldım 57.5tim. Normal zamandaki kilom 58.7 falandı regl zamanı gelmeden önce. Ama bitince ne olur bilmiyorum umarım artmaz kilom 🤲
2-cocuklu-hayat yigitinannesiiiiiii Benimde 2 gün geç geldi stresten öldüm ama şükürler olsun dün geldi darısı başınıza 🤲
ZeynepAliMurat Valla helal olsun tebrik ve takdir ediyorum . Ben çocuğa koşturmaktan kendime özel bişey yapamıyorum ki üstelik emziriyorm koşturuyorum daha da acıkıyorum . İradenize sağlık
Eyluluraz1 Ha bu arada akşam yemeğim patatesli baget haslama ve salata. Biraz da yoğurt. 1 tane de elmalı kurabiye
Oglunasikbiranne08 LDYA123 öyle cnm biliyorum o duyguyu . Bende öyleydim 4 ay öncesine kadar . Ama kilo vermek için kesin karar verip kestim aburcuburu şekeri vs .
LDYA123 Ruzz-Batu canım teşekkürler liste için ben deneyeceğim peki 15 günde kaç kilo gidiyor ortalama
ugurbocegmm Sabah 10.00 standart kahvaltı 🥚🍅 v.s 18.00 fırında 🐟 1 dilim 🍞 ve salata 🥗 Yarım kase mercimek çorbası Ara öğün yoktu Yeşil çay su ile kapattım günü