Mucizebebek01 Naile97 İçerisinde taze zencefil maydanoz çubuk tarçın demlenmiş yesil çay karanfil vs var akşamdan bekletip sabah süzüp içiyorum
Pikapikapikacuuu Suyumu ve şekersiz kahvemi içtim ☕. Acıkınca kahvaltımı yaparım. Ne yiyeceğimi bilmiyorum ama
Annekuzusu66 Pikapikapikacuuu bende geç yapıyorum kahvaltiyi öncesinde tarçınlı kayısılı su içiyorum bide sade türk kahvesi
Barlas_mom 2 bardak su içtikten sonra kahvaltımı yaptım. Sonra da oğlum uyandı ona da kahvaltı yaptırdım mutfağı topladım bu sefer de oğlumun ilk uyku saati geldi kucağım da nazlı ve hasta şekilde uyukluyor ☺️ bugün kahvemi bitki çayımı ayakta içicem. Sularımı da öyle. Eşim poğaça ve kurabiye istedi işe götürmek için akşam gidecek. Güzel tarifi olan varsa atarsa sevinirim 🙏🏼😘😘
Pikapikapikacuuu Barlas_mom poğaça nefis yemek tariflerinden yapıyorum hep çok güzel oluyor 22 milyon izlenmesi var zaten o video. Kurabiye olarak da genelde yaptıklarım Un kurabiyesi(3 malzemeli) Çörekotlu mini kurabiye Starbucks kurabiyesi Elmalı kurabiye Benim genelde yaptıklarım bunlar
Beyzabuglemehmet Barlas_mom bugün diyetisyen günümdü 15 günlük diyet sonucu 4 kilo vermişim sonucum 67.4 🙏🌸🌸🌸
MelindaMelisa DÜN AKŞAM KABAK YEDİM 1 tam kabağı 2 yk kaşığı zeytinyağında sulu şekilde pişirdim yanındaysa yoğurt yedim.Sabah tostla kahvaltı yaptım yanındada salatalık yedim.
Barlas_mom Pikapikapikacuuu 2 gün önce şerbetli kakaolu kurabiye yapmıştım ondan da var evde bir de un kurabiyesi yapayım bir de nefis yemek tariflerinde ki poğaçacı yapayım biraz sade biraz zeytinli birazda peynirli okeydir 👍☺️ Bunları benim yiyemeyecek olmam da harika 🤣🤣
Barlas_mom babymi Kaydetmişim seni canım. İnşallah başarıcaz bende aralık 21 de başladım 75 ile Şuan 69.8 Ocak sonu hedefim 65 👍
Pikapikapikacuuu Barlas_mom Ellerine sağlık canım. Ayy bu çok fena ama yaa o kadar yap yeme 🥺🥲. Ev öyle bir kokuyor ki ben tutamıyorum kendimi
Barlas_mom babymi Emzirmiyorum canım oğlum hiç emmedi benim doğduğundan beri mama kullanıyorum küçük doğdu. Şimdide ek gıda ve mama alıyor
babymi Barlas_mom ben kısmak istiyorum ama sütüm azalır diye korkuyorum mama denedik ama mama sevmiyor
incidenizzz Barlas_mom kahvaltı da domates salatalık peynir ve 2 yumurta ile omlet bir bardak çay 2 dilim tam buğday ekmeği
Barlas_mom babymi sağlıklı beslenerek ve egzersiz yaparak ta kilo verilebilir. Lütfen sütünüz etkilenmesen yapın 🙏🏼☺️ süt daha önemli
Ruzz-Batu ugurbocegmm surekli yapilicak bir diyet sekli degilmis sadece bir sure icin dedi diyetisyenim ve liste gercekten cok sınırlı 13 gun yapicam bende bugun ilk gunum
ugurbocegmm Ruzz-Batu listenizi gördüm gerçekten sınırlı ve 13 gün çok fazla 😑 aslında dayanırım uygularım cnku çok güzel verdirir kilo ama o kadar da zaman bulamamki size kolaylıklar diliyorum ve sonucu bekliyoruz🤗
yigitinannesiiiiiii Kahvaltıdan önce 500 ml su içtim kahvaltıda bugün kendimi ödüllendirdim sucuklu yumurta yedim 1 tane yarım yağlı üçgen peynir, domates, salatalık, yeşillik. Şu anda kahvemi içiyorum. Birazdan egzersiz yapacağım. Bu saate kadar 2 litre su içtim. ☺️
Balevlat__ Kahvaltım 1 dilim köy ekmeği, 1 yumurta, bol maydonoz 2 dilim peynir ve cecil peynır, 1 kasık tahin pekmez, 3 zeytin🌸