babymi Ortalama 1 haftadır öncesi de var tabi, karın egzersizleri yapıyorum direk göbek için. 103 cm den 97 cm e düştü. Fark ediliyor.
Melekoyku babymi hangi egzersizleri yapıyorsunuz acaba benimde yapmam lazım bu kadar hızlı sonuç nasıl aldiniz
Bebekligiller babymi ben kızımı ayakta sallarken aynı zamanda bel hareketi de yapmış oluyorum. Nasıl yaptınız bana da anlatır mısınız
babymi Melekoyku öncelikle sabahları aç karna yapıyorum özellikle su dahi içmemek gerekiyor. Her hareketten 40 kere yapıyorum ama hareketlerin adlarını bilmiyorum. Bi bakacağım youtube tan
Bebekligiller Ben bugün tartıldım haftada 400 gr vermişim. Herşeyi yiyorum abur cubur hariç, ölçüsünde tüketiyorum. Günlük 45 dk 1 saat yürüyorum. Kahvaltım standart. 2 dilim tam buğday ekmeği yedim. 1 saat sonra da kahvenin yanında Çerez yicem 🙂 bide 2 adet kayısı yiyorum kızımın bezini doldurması için ama şekerimi yükseltiyor. Kayısı hariç öneriniz var mıdır?
Balevlat__ Bugun 2 bardak su ve bır buyuk fincan süt artırıcı cayımla güne basladım🌸kahvaltı bol maydonoz ve marul yanına cecil peynır ve normal süzme peynir 1 tane haslanmıs patates 1 yumurta 2 cay kasıgı tahınpekmez🌸
Ysmndnz_ Öğlen yemeğimde az Hindistan cevizi yağlı menemen yanında 1 adet pirinç patlağı yedim . Şu saate kadar 3 litre su içtim . Akşam yeşil elma ve yoğurt yiyecegim yine
Melekoyku babymi bende genelde YouTube’dan yapiyorum videoların adını söyleseniz de olur bu arada çok teşekkür ederim
Liyasmom22 Dün akşam karnıyarık ve cacık yedim. Sabah yulaf lapasi üzerine biraz elma ve bolca su ictim🤭
Yenibirannecik Sabah sade lahve ictim kahvalti yapasim yoktu ara öğün saatim kısır yicem 3 kasik kadar aksamda firinda tavuk patates 🤗🤗
Pikapikapikacuuu Kim demiş diyet yapılırken tatlı yenmez diye 😅 Diyet suflem ve şekersiz kahvem ile geldim.Tarif Diyetisyen Nisa Aslana ait. Şekersiz Tahin pekmez ile yapılıyor. Emziren annler mutlaka denesin 🌺
Melekoyku Bende normalde hiç su içmeyi sevmem su içmeye başladım ve hareketlerimi arttırdık aslında kilo vermekten çok göbek eritmek amacim bakalım ins hepimiz başarırız❤️
Ezo_2 Sabah haşlanmış yumurta,zeytin,peynir,roka, maydanoz 1 saat sonra türk kahvesi Öğlen ara öğünde 1 adet muz,1yk yulaf,1yk tahin,bir avuç fındık,1 Su bardağı süt bizzzt yap iç hem süt arttırıyor