Aynur60 Barlas_mom brn 55 hamile kaldım73 doğuma girdim şuanda 60-61 arası gidip geliyoum biara diyete başladım tvden evde yapabileceğim sporları yaparak zayıfladım tekrar başalmam lazım ama enerjim yok nedense 6 kilo versem mükemmel olucakda rmzirdiğim için ağzım boş durmuyor
Sevgi61 MelindaMelisa Bende diyet yapmayı denedim ama sütüm azaldı kesinlikle tavsiye etmiyorum.En azından bebek 10-11 aylık olacak.
35lavanta Eyluluraz1 Canım ne zaman isterse 😂😂 ciddi söylüyorum ben kendimi o şekilde şartlar kısıtlarsam kilo veremiyorum ama serbest bırakınca kasmayınca veriyorum
Eyluluraz1 35lavanta beni de serbest bırakmaya hiç gelmiyor. Önce netleştirelim sonra bildiğimi yapıyorum ama shhshsj 😁😅
Ganuce Barlas_mom herkese merhabalar bende katılmak istiyorum. Yeni doğum yaptım bebeğim 23 günlük sezeryan oldum. Doğuma 94 kilo ile girdim güncel kilom 83.5 hedef kilom 70 umarım başarırız hep birlikte
35lavanta Eyluluraz1 Ya serbest dediğime bakma hergün hergün değil arada frenliyorum hatta bu mantıkta olunca daha kolay frenliyorum yasak koydummu bende inat başlıyo bu her konuda böyle bana bişeyi inatla yapma de yaparım 😂
ugurbocegmm Barlas_mom beni tekrardan 69.50 yazarmisinz 🥺son zamanlarda o kadar çok yemeli ortamlara denk geldim ki veremedigim gibi aldım.Bugun başladım yeni yıl yeni başlangıç 🙏 gelen de olsa çok az yiyerek eşlik edeceğim bozmayacagm🙏
FatmaBkmz Linosum22 sizinle aynı durumdayım 64 le hamile kaldım 75 tim en son ama çok düzensiz ve sağlıksız ilerliyorum çünkü uyku ağır basıyor kahvaltı yapmak yerine çocuk uyuyunca direk uyuyorum.2 aylık benimkisi de
Aysin Barlas_mom merhaba YouTube dan mı yapıyorsunuz lessli video link atabilirmisiniz bende başlamak istiyorum 75 kiloyum hedefim 58