edabolukbasi gokcekocyigit07 11 günlük oğlum dayısına benzetiyorum tabi büyüdükçe değişir ama şu an dayısı 😅
mczm__ gokcekocyigit07 ben 9 ay taşıyaym gebeliğin başından sonuna kadar mide bulantısı çekeyim haftada acillik olayım o gitsin babasına benzesin 😂 tabi annemede benziyo, çok dua ettim kaynanama benzemesin diye 😂😂
Esraayldz gokcekocyigit07 ilk başlarda babasına çok benziyordu şimdi benim akrabalarım benim küçüklüğüme eşimin akrabaları hala eşime benzetiyor birbirimize de benziyoruz zaten eşimle. İlk zamanlar öyle dediklerinde oturup ağlamışlığım da var 😂
Azra41 gokcekocyigit07 Kızımın gözu kirpikleri aynı ben 😁😄 kaş ve alnı dayısı ayni hele kasları catinca aynı abime benziyor diğer türlü eşim kaynanam 😏 ortaya karışık çıkmış işte kshsgsvs
Haticesalih Üf benimki gitti eşimin büyükbabasına benzedi ne alaka diyorum bazen ya taa nereden nereye😂 neyse allahtan eşim ve ben kara kura bişeyiz ama oğlum renkli göz sarı çıktı büyükbabaya benzediği için😂😂
Olimbonii gokcekocyigit07 3 aylık oğlum ayni babası duruşu yuzu gözü herseyi 😂 ama ben memnunum babasina benzemesinden 😍
elizabeth gokcekocyigit07 benim küçüklüğümü bilenler bana benzetiyor ama alakası yok bence aşırı derece de babasına benziyor hatta babaannesine 🙈😂
Aysunn41 gokcekocyigit07 benim kızım 5 aylık doğduğunda bana benziyodu şimdi babaya donuyo ama bana benzeten hala çok 🤣
M_e_k gokcekocyigit07 ayak parmağından sac teli yapısına kadar babasi.. Beni taşıyıcı anne olarak kullanmışlar.. Dogum gunu dogun saati burcu yükseleni vs bunlarda babasi😂
Gunesinannesi54 gokcekocyigit07 benim kızım da 2 ay 20 günlük ve aynı babası senden bi şey geçmemiş bu çocuğa diyolar sinir oluyorum😂 inşallah zamanla bana da benzer😂
Eslemsri Gunesinannesi54 o daha çok değişir. Başta bizimki esmerdi aynı babasiydi. 4 aylıktan sonra sarı oldu resmen saçlar tem rengi de beyaz oldu. Değişti baya
Yusufhamza71 gokcekocyigit07 8 yasındakı oglum babasının kopyası ☺️7 yasındakı ve 4 aylık ogluşlarımda dayısının kopyası 3 tane doğurdum bırıde bna bnzemedı😍😍
Yigitefeannesi gokcekocyigit07 ben hamileyken eşime benzeyecek sanırdım hatta biraz da iri bebekti renkli ultrasonda falan hep eşime benzettik oğlum bi doğdu aynı ben ağzı burnu kulağı çenesi herşeyi 😁😁 şimdi biraz babasını da andırıyor ama genel ben 😅
Eslemsri gokcekocyigit07 bizim taraf sarışın eşimin taraf esmer. Oğlum sarı saçlı. Bizim tarafa benziyor. Gözleri sadece babası. Kardeşime çok benziyor bir de