Alyaminel Alya: gökyüzü demek Minel: Nas süresinde geçiyor. Arapça cennetteki inci tanesi demek. Farsça da ise Aşk demek😊 Minel pek bilindik değil duyanlar şaşırıyor anlamını öğrenince de çok beğeniyorlar😀
Betul43_ Busemertt aynen öyle bende oğlumla ilgilenmekten temizlikten bişey bulamıyorum oğlunuz kaç yaşında
Betul43_ Beraninannesii klasik isimlere çok gimtek istemiyorum açıkçası çünkü sınıfta okadar ortak ismi buluyor lar ki anlatamam kendimden biliyorum kime dedi hangimize dedi diye bakindik hep birbirimize
Betul43_ elizabeth ipek güzel ama koyamam eşimin kuzenin adı Zeynep de hem eşimde hem bende 3-4 tane var
[silindi] Betul43_ Betül diye arkadaşım var kızının adını yezra koydu ilk defa duydum bende beğenmiştim🌸 benimde kızım olsaydı Beril koycaktım ama oğluşum oldu💙
[silindi] Betul43_ evet adaş oldugunuzu görünce de direk aklıma geldi söylemek istedim🥰 yezra yayılma çoğalma demek. Beril ismine de gerçekten aşık biriyim Allah nasip ederde bir tane de kızım olursa kesinlikle koycam inşallah🙏🌸