lceLady Laden bende cok istedim her cocugumda kız olacak ümidiyle ama yok 3.gebeliğim hepside erkek 🤣 daha da düşünmüyorum cocuk mocuk😀 ama çok istemiştim o ismi cok hos :)
Laden lceLady rabbim kaderlerini bahtlarını güzel eylesin üçününde inşallah🥰 bende kız olacağını bilsem hemen doğururum ikinciyi. Kız kardeşim yok çok isterdim. O yüzden kızımın olsun çok istiyorum☺️
Busemertt Betul43_ ben de ikinciye hamileyim kızım olacak inşallah hayırlı olsun sizin de 😊 Ayzen Ferah var şuan aklımızda sadece. Oğlumla ilgilenmekten ne isim arayışına vakit kalıyor ne başka bir şeye 😬
Betul43_ Busemertt aynen öyle bende oğlumla ilgilenmekten temizlikten bişey bulamıyorum oğlunuz kaç yaşında
Betul43_ Beraninannesii klasik isimlere çok gimtek istemiyorum açıkçası çünkü sınıfta okadar ortak ismi buluyor lar ki anlatamam kendimden biliyorum kime dedi hangimize dedi diye bakindik hep birbirimize
Betul43_ elizabeth ipek güzel ama koyamam eşimin kuzenin adı Zeynep de hem eşimde hem bende 3-4 tane var
Alyaminel Alya: gökyüzü demek Minel: Nas süresinde geçiyor. Arapça cennetteki inci tanesi demek. Farsça da ise Aşk demek😊 Minel pek bilindik değil duyanlar şaşırıyor anlamını öğrenince de çok beğeniyorlar😀