Berensln Sekeranne4 valla o gün mesaim var sabaha kadar çalışıcam malesef bebeğim 13 aylık yılbaşında yanında olamıcam malesef
BarlasEda Sekeranne4 böyle hurafelere inanmam ama tek hedefim 12 olmadan önce oğlumu uyutmak☺️ Yeni yıla nasıl girersek öyle gidermiş. ☺️☺️
ciciinci Oturup ne varsa yiyeceğim sonrada motive olup geriye sayıp kesin temiz sayfa açıp diyete gireceğim ama bu sefer son 🤪
Ahmthn ciciinci ahahah bendeeeee hatta diyetisyenle ilerlemeyi düşünüyorum bu defa skldm bu kilomda takılı kalmaktan😂😂😂
2prens_annesi06 Sekeranne4 Eşimin arkadaşları bebek görmeye gelecek eşleriyle birlikte kalabalık bi gece olucak 🤗
queens Ne plan ne menü hiçbirsey yok dışarda baş başa felekten bir gece çalmayı isterdim ama iki küçük çocukla nanay
BongomyaPrensi Sekeranne4 benim doğduğum ve doğurduğum gün bu yüzden oğlumun doğum gününü kutlayacağız yılbaşı ile alakası yok ama doğum günü kutlanacak yılbaşında 😁
Selinalkiss Biz cikicaz dışarı kayınvalidem bakıcak ama 6 aylık oğlum ve emiyor bir tavsiyeniz var mı biberon hariç o riski göze alamam😅
Deryabingul Sekeranne4 bebegim şubatta yaşına gircek eşim Bi yerlere gidelim diyo ama bebişimi bırakmak istemiyorum teyzemden başkasında durmuyo oda bakar mı bilmiyorum
Esraburkay Sekeranne4 dışarı çıkıcaktık ama vazgeçtik patlama olurmu korkusundan evde geçirmeye karar verdik
Smrhls Eşimi ikna edebilirsem annemlere gideceğim 2 yaşındaki bebemle hiçbirsey yapmak mümkün olmuyo bari ailem ile güzel bi akşam geçireyim
Mehmetseliminannesiiii joyfulmom bende aynı eşim görevde olur büyük ihtimalle bende oğlumla evde oluruz