tugceo92 RabiyaG iburamin bayan iyi bir ilaç. Pedifen pek kullanmadim o yüzden çok birşey diyemiyorum Şimdiye dek hep iburamin zero kullandim hepsinde ilk kullanımdan itibaren etkisi hızlı oldu
Wolverine RabiyaG ikisi de ibuprofen şurup. Ayına göre hangisi uygun olursa eczane ya da doktor önerisiyle onu alın.
Eminos RabiyaG 5 aylik bebek icin ikiside fazla sanki doktorlar direk ilac yaziyorlar nesi var bebeginizin
Liliyy RabiyaG iburamin cold soğuk algınlığı grip ilacı pedifen ağrı kesici ateş düşürücü bebeğin neyi vardı ona göre kullanın ama iburamin cold kesnlkle iyi Bi ilaç en az 3 gün kullanılmalı başladığın zaman
Wolverine RabiyaG ikisini de kullanabilirsiniz o zaman yani her ikisinin de etkisi soğuk algınlığına ek ateş düşürücü
tugceo92 RabiyaG 5 aylık bir bebeğe cold nasıl yazdi. Cold 6 yaş üstü için Kızım 4 yaşında ben hala ağır gelir diye zero olanı kullanıyorum. Pedifeni kullanin risk almayin bunyesine agir gelebilir cold
Wolverine RabiyaG yani ikisinden birini alabilirsiniz anlamında demistim Hani hangisini alırsanız etkisi aynı ölçüde olucak. 💜
Wolverine RabiyaG birini seçin o halde, ben öneri yapayım ilk pedifeni kullanın diğeri kapalı kalsin. Açıldıktan sonra etkisi düşüyor çünkü. İlerleyen aylarda ihtiyaç olursa da iburamini kullanırsınız