Wolverine RabiyaG ikisini de kullanabilirsiniz o zaman yani her ikisinin de etkisi soğuk algınlığına ek ateş düşürücü
tugceo92 RabiyaG 5 aylık bir bebeğe cold nasıl yazdi. Cold 6 yaş üstü için Kızım 4 yaşında ben hala ağır gelir diye zero olanı kullanıyorum. Pedifeni kullanin risk almayin bunyesine agir gelebilir cold
Wolverine RabiyaG yani ikisinden birini alabilirsiniz anlamında demistim Hani hangisini alırsanız etkisi aynı ölçüde olucak. 💜
Wolverine RabiyaG birini seçin o halde, ben öneri yapayım ilk pedifeni kullanın diğeri kapalı kalsin. Açıldıktan sonra etkisi düşüyor çünkü. İlerleyen aylarda ihtiyaç olursa da iburamini kullanırsınız
Eminos RabiyaG 5 aylik bebek icin ikiside fazla sanki doktorlar direk ilac yaziyorlar nesi var bebeginizin
Liliyy RabiyaG iburamin cold soğuk algınlığı grip ilacı pedifen ağrı kesici ateş düşürücü bebeğin neyi vardı ona göre kullanın ama iburamin cold kesnlkle iyi Bi ilaç en az 3 gün kullanılmalı başladığın zaman
RabiyaG Bugleminannesii bir gün birini bir gün birini veriyorum sabah pedifen akşam iburamin şeklinde zero değil bizimki cold
Ulkuverasmom RabiyaG 9.5 aylık oğluma pedifen 27 aylık kızıma iburamin zero yazmıştı doktoru ikisi de hastaydı ateşli ve öksürüklü ama kızım biraz daha kötüydü oğluma göre penisilin iğne falan da oldu
RabiyaG Ulkuverasmom benimde bebeğim baya kötüydü sanirim ondan yazdı ama genelde iburamin kullanmayın diyorlar