Edis07 ErvaLina ben 2bucuk ay oldu alali. Halada var. Zaten ocean her gun bir fis. Buyuzden bayag gidiyor
Cerenaras14 Mehtaphalil ocean al ben onu kullanıyorum hem içinde BHA yok hemde fısfıslı hemen bitmiyor 5.5 aydır kullanıyorum sen düşün düzenli değil ama 2 3 gün de veriyorum unutuyorum yani düzenli vermeyi düzenli versem3 4 ay giderdi heralde
LaMamaDellaCicala Ozlmmgmail gercektenmi ben bes aydir bunu veriyorum ogluma 😳 doktor verdi dogumdan sonra guvendim ben bir arastirayim cok sagolun ya….
Ozlmmgmail LaMamaDellaCicala ben de xok sasirmistim duyunca. Hatta 4. Ayda demir verdiler saglik ocagindan uzerinde kocaman paraben icerir yaziyordu. İnanamadim
Teomammy Mehtaphalil Pediatrik - d vermişti doktor ama damlatmak zor oldu sonra ocean aldım bende ağzına 1 fıs mis gibi
Silacprr missfortune bende acd 3 kullanıyorum prematüre değil bebeğim günde kaç damla kullanıyorsunuz acaba ?
Bebisannesi_51 Mehtaphalil monovit d3 kullanıyorum sağlık ocağı vermişti değştirme gereği duymadım daha doğrusu değiştirileceğini bilmiyordum ne verdilerse o diye biliyorum