ahlas26 Aselzeynep61 Perss AliEymenmoms Moana ya benim bebeğim 3 aylık pedia d kullanıyorum ama ocean mi kullansam olurmu bunun kaç aylık olduğuyla bı ilgisi yok heralde degilmi 3 damla kullanıyorum ama doktor kiloya göre artır dememisti 3 damla az mi Melisacemre
Moana ahlas26 kiloya göre artan demir damlasi r vitamini kiloyla artmıyor sadece 3 damla kullaniyorsun
AliEymenmoms ahlas26 dogdugu gunden beri bir damla dediler o sekilde ilerledik hep tahlillerde de yeterli cikmisti
Melisacemre ahlas26 hayır kilosu değil üç damla 1 yaşa kadar ocean 400 iu olanı alıyorsunuz.biz çok rahatız bağırsaklarımız düzene girdi
Perss ahlas26 ben 1 aylık zamanından beri günde 1 damla olarak kullanıyorum doktor öyle dedi oceon doğal doktora sor kaç damla diyorsa
HonKiPonKiDoNiNo Mehtaphalil 3 yila yakin wellcare kullandik kizim icin, bu ayki doktor kontrolunde sgknin karsiladigi Pedia- D verdi.. icerigi temiz..
ZeyLin Mehtaphalil monovit d3 verdiler, siz şimdi böyle bir konuşunca bende hemen icerigine bakayim dedim. Doktor kontrolünde mi oceab kullanıyorsunuz
Edis07 ErvaLina ben 2bucuk ay oldu alali. Halada var. Zaten ocean her gun bir fis. Buyuzden bayag gidiyor