Sontvbukucu Rozerinn zeytinyağı ağırlıklı olmak üzere tereyagi da kullanirim ama yumurta veya pilav falan pişirirken yani. Tereyağı da cok faydalı ve bebek beslenmesinde olmasi gerekiyor.
Elflnykt Ben her ikisini de kullanıyorum tarife göre ama şunu da belirtmeliyim doktorum tereyağının beyin gelişimi için önemli olduğunu söyledi her gün en azından bir öğününe eklemeye çalışıyorum
-_-hUysUzvetatlikadin Rozerinn ya şimdi yalan olmadın tam hatırlamıyorum neye yararı olduğunu ama o şekilde saf yağın yararlı olduğunu duymuştum
Dondurmalikahve Rozerinn Yıllardır ikisini kullanırım damak tadı bu tereyağı annem yapar bazen halam yengem verir bazı çoğu yemeği ikisini koyarım. Bu sizin zevkinize kalmış 🙂
Rozerinn Dondurmalikahve etrafımda tereyağı yapan yok maalesef marketlerden alıyorum o yüzden pek kullanma taraftarı değilim sadece yumurtada kullanıyorum ama zeytinyağı hakiki ve doğal olduğu için kullanıyorum
Mmeelliikkeee Rozerinn ikisinide kullanıyorum, biri sindirimi kolaylaştırıyor biri gelişimi için çok destekleyici. Sıvı çiçek yağı hariç herşeyinde karışık kullanırım
Duygu5234 Rozerinn Ikısıjıde kullanıyorum ben. Tereyağını sadece yoğurt ve tarhana çorbasında pilav ve makarnasında kullanıyorum.Zeytınyagı bıraz ağır olduğu için yemeklerde kokuyor ve kızım sevmiyor salatasına ılave ediyorum suan ama kucukkken püre ve sebze yemeklerine koyuyordum.
Rozerinn Duygu5234 kızımda daha küçük zaten o yüzden zeytinyağı kullanıyorum ve kızım tadını seviyo baştan beri kullandığım için ve ara ara kabızlık sorunu yaşadığımız için kullanıyorum açıkçası
bukaga Kahvaltısında bir lokma organik tereyagı yediriyorum pişmiş değil, öğlenleri de zeytinyagı ekliyorum beyin gelişimi icin tereyag önemli
Rozerinn bukaga kızım daha küçük o yüzden veremem o şekilde ama ilerleyen zamanlarda veririm bende kahvaltıda teşekkür ederim şimdilik sadece yumurtasından kullanıyorum
Nisann0601 Rozerinn Aynen o zmn zeytinyag daha iyi olur. Tereyagnida kendiniz yapabilirsiniz aslinda eger ev yogurdu yapiyorsaniz onun kaymagini biriktirip onunla bebek tereygsi cok guzel oluyor.
Rozerinn Nisann0601 evet yoğurdu kendim yapıyorum denerim bakalım olursa eğer onu kullanırım en azından bildiğim bişey olur teşekkürler