AyseAlyamm Rozerinn ben ikisini kullanıyorum az da olsa çorbaya ekliyorum tereyağı birazda zeytinyağı . Makarna , pilav , çorbalar da mutlaka tereyağı kullanıyorum. Aydınlı olduğumuz için zeytinyağından başka sıvıyağ tüketemiyoruz zaten 😂
Rozerinn AyseAlyamm ooo o zaman zeytinyağı evden😃 bende zeytinyağını seviyorum bol bol kullanıyorum tereyağına oranla daha çok zeytinyağı tüketiliyo evde
pandemibebegi AyseAlyamm Aynen biz de Aydinliyiz zeytinyağı forever 😁 ama tereyağı da yemesi gerektiği için kahvaltıda ekmeğe şurup ve ya yumurtada kullanıyorum onu
Rozerinn Nisann0601 evet yoğurdu kendim yapıyorum denerim bakalım olursa eğer onu kullanırım en azından bildiğim bişey olur teşekkürler
AyseAlyamm Rozerinn bı zeytin bahçemiz yok ama en iyi yağı tüketiyoruz çok şükür 😊 zamanında bı bahçemiz olmasıymış köşeymişiz zaten 😂
pandemibebegi AyseAlyamm Ben de kız bazen hızlı hazırlamak istediğim zaman şak şuk zeytinyağıyla yaparım 😁
AyseAlyamm Rozerinn çok var canım aslında almak istersen komşum satıyor . İncir , kestane , zeytinyağı 😊
Ucansupurge Rozerinn değişiyor. sebze çorbası ,sebze yemeği yapıyorsam zeytinyağı. tavuklu etli bir çorba , muhallebi, makarna,pilav yapıyorsam sade yağ kullaniyorum