Dimitrina_kovaceva Moniza ya cırtlısı çok zor bağlıyorum kızım çok hareketli totosunu alıp kaçıyor e ben de mecbur kaldım külot beze. Dün gece cırtlı bağladım eliyle cırtları ittirmiş aşagı. Hep ıslaktı
Moniza Dimitrina_kovaceva eşim alırken farketmrmis külot bez almış bende hiç bakmadım açmadan sonra açınca bir baktım külot bez her kakada dışına çıkıyor yatak çarşaf atlet pijama
Yigitefeannesi Dimitrina_kovaceva Dimitrina_kovaceva ben hep kampanya ile alıyorum canım hiç sıkıntı görmedim bugüne kadar 🤭 valla hiç kullanmadım hiç bakmadım bile külot beze ablam üç kızına da bıraktıracağı zaman kullanmıştı ben çevremdekilerden gördüğüm onların önerdiği kadarıyla yorum yaptım 😁🙏🏻
Dimitrina_kovaceva Yigitefeannesi ah kuzum ah keşke ben de o zaman kullanmak zorunda kalsaydım kızım bez değişirken amuda kalkıyor
Yasolinne Dimitrina_kovaceva Aynen öyle. Bi kaç ay sonra anlayacak o da… Sen bebeği çişli bırakıyorsun, ben öyle yapmıyorum duyarı da kasmazsın ya. 🤦🏻♀️
Dimitrina_kovaceva Moniza ayy valla bilmiyorum ya sanırım benim kızım cırtlı kullanınca sürekli yüz üstü yattığı icin bezin arkası boş kalıyor ön doluyor ve göbekten sızdırıyor çok garip şekilde . Cırt yerlerinden sızıyor anladığım kadarıyla
Yigitefeannesi Dimitrina_kovaceva Allah kolaylık versin canım benim maalesef hareketlerinde bebekler anne için durumlar değişiyor 🫢🥹
Moniza Dimitrina_kovaceva iyi sıkıyor musunuz cirtini bir ara bizde de dediğiniz gibi olmuştu erkek bebeklerde çok iyi sikmazsan cirtini o boşluktan yapıyorlar cisini
Yamanmoms Dimitrina_kovaceva sleepy nin gece kulodu var ve 14 saat kapasiteli ben cok memnunum normalde de sleepy kullaniorm amabez gecd sizdirio gece kulodu sizma yapmio