Yasolinne Dimitrina_kovaceva Aynen öyle. Bi kaç ay sonra anlayacak o da… Sen bebeği çişli bırakıyorsun, ben öyle yapmıyorum duyarı da kasmazsın ya. 🤦🏻♀️
Moniza Dimitrina_kovaceva eşim alırken farketmrmis külot bez almış bende hiç bakmadım açmadan sonra açınca bir baktım külot bez her kakada dışına çıkıyor yatak çarşaf atlet pijama
Dimitrina_kovaceva Moniza ayy valla bilmiyorum ya sanırım benim kızım cırtlı kullanınca sürekli yüz üstü yattığı icin bezin arkası boş kalıyor ön doluyor ve göbekten sızdırıyor çok garip şekilde . Cırt yerlerinden sızıyor anladığım kadarıyla
Dimitrina_kovaceva Yigitefeannesi ah kuzum ah keşke ben de o zaman kullanmak zorunda kalsaydım kızım bez değişirken amuda kalkıyor
Yigitefeannesi Dimitrina_kovaceva Allah kolaylık versin canım benim maalesef hareketlerinde bebekler anne için durumlar değişiyor 🫢🥹
Moniza Dimitrina_kovaceva iyi sıkıyor musunuz cirtini bir ara bizde de dediğiniz gibi olmuştu erkek bebeklerde çok iyi sikmazsan cirtini o boşluktan yapıyorlar cisini
Yamanmoms Dimitrina_kovaceva sleepy nin gece kulodu var ve 14 saat kapasiteli ben cok memnunum normalde de sleepy kullaniorm amabez gecd sizdirio gece kulodu sizma yapmio
Elfidam Dimitrina_kovaceva benim kızımda hep prima premiuö care kullandım hiç sızdırma olmadı. Oğlumda minies ve sleepy kuşşandoö hep sızdırdı karnı ina kadar buz gibi uyanır ve hastaşamır oldu. Şimdi primayşa deneyecegim umarım sızdırma olmaz ama bence erkek olmasıyla alakalı yada zıbınla alakalı mı diye düşünmüyor değilim
Dimitrina_kovaceva Elfidam zıbın da sıkıştırıyor bez şişince. Ben gece uyurken çıtçıtlaırnı açıyorum zıbının artık.
GSevilay65 Dimitrina_kovaceva şuan 11 ay 20 günlük normalde 5 numara sleppy natural kullanıyorum ama gece yatarken 6 numara takiorum masallah çok dolduruo 5 numara yetmio o yüzden geceleri