Dimitrina_kovaceva Yigitefeannesi cırtlısı ve külotu aynıdır diye dusunmustum. Yorumlardan anladığım kadarıyla değilmiş 👍🏻
Dimitrina_kovaceva CizerBirAnne kızım göbüş kısmından cırtları aşagı ittirmiş maalesef bez kaydığı için bu deneyim iptal 😄 bu gece tekrar deniyorum 😂😂😂 ama kapasitesi baya iyiymiş kaydırmasa arkalarda daha kuruluk vardı
Alparslan_bebis Dimitrina_kovaceva hmm biz 9 kiloyuz 5 numara kullanıyoruz siz 6 kullanın isterseniz bende çok sızdırma yaşadım meğer beden küçükmüş
muzicelerim2 Dimitrina_kovaceva gece11 gibi takarım sabah 9a kadar hiç sızdırma yaşamadım benim tek sıkıntım kilot bez çok sızdırdı
duyguluanne Dimitrina_kovaceva yok Antalyadayım Amazon’da indirimde oluyor migros ve burda Özdilek var orada oluyor ordan alıyorum lacivertle mor arası rengi var pampers gece bezi diye geçiyor
Dimitrina_kovaceva Berfin4720 molfix aslında bir numaralı bezimizdi 🤔 erkek çocuklarda sanırım sızdırıyor molfix
Berfin4720 Dimitrina_kovaceva benm kız çocuğu ve hemen sızdırıyor çok kötü bi marka aldığıma pişman oldum sleepy çok iyiydi o konuda çok memnundum
Dimitrina_kovaceva Zumra_Fatma o zaman önlemde 5 olur ama yine de 6 alayım geniş tarla giib rahat rahat işesin 🤣🤣🤣
Dimitrina_kovaceva Serapileinci yatmıyor maalesef kalkıp bir de ağlamak krizine giriyor iki saat susmuyor ve geri asla uyumuyor
Dimitrina_kovaceva Gulcineliz ama ama benim kızımın bezini gece değiştirmem mümkün değil hemen kalkar ağlama krizi 2 saat
Gulcineliz Dimitrina_kovaceva altını silmiyorum uyanma ihtimaline karşı. Gece beslenmek için uyandığında da deneyebilirsiniz.
ballicorek_ahmet Dimitrina_kovaceva evet a101in bexi ben cok begendim alırken tereddut etmiştim ilk kez kullandim
Dimitrina_kovaceva Gunesveannesi kızım bezin cırtlarını aşagı ittirmiş eliyle. Göbeği ıslanmış 😵💫 ondan dolayı sızdırmış oldu. Ama bezde hala kuru yerler vardı kapasitesi çok. Yalnız kızım rahat durursa bu gece objektif olabilirim ancak 🤣
Yigitefeannesi Dimitrina_kovaceva evet yani ben dolu dolu kanalda bile taşındığını görmedim Aylardır kullanıyorum 🤭
Yigitefeannesi Dimitrina_kovaceva külot bezi, bez bırakılacağız zaman tavsiye ediyorlar şimdi cırtlı kullanmanız daha iyi olur ayarlayabilmeniz açısından da 🌺