Pinkribbon muayne etti otizm uyaran eksikligi falan herhangi birsey dusunmuyorum dedi. Benmde otizm gibi bir suphem yoktu zaten ben babildamiyor diye goturmustum sadece. Bayagida iyidi doktorumuz. Cok guzel ilgilendi. Bi donem tv gecmisimiz vardi. Hala veriyorudk tv ama gunde 1 saat belki yada hic. Komple sifirla tv yi odadan direk kaldir dedi. Eve gelince esim tv yi kaldirdi direk. Onun disinda bir ay boyunca surekli oyun sohbet kitap sarki ve en onemlisi sosyallik. Surekli.akranlariyla.yan yana getirin dedi. Anneyle , babayla , akranla ve cocuk tek basina oynadiginda videolar istiyorum her gun kisa kisa video arsivi istedi bizden. 1 ay sonra geleceksini o videolarla degerlendiricem sonra bi sonraki seansta goruscez yine dedi. Tv yi sifirlayinca zaten baslicak o 1 ayda gelisim goreceksin dedi ama 20 gun hic vermedigim olmustu o zaman bile babildamadiki.cocugum. kucuktu o zaman dedi doktor. Kisacasi tv siz hayat ve akran iletisimi olacakmis surekli. Oyun gruplarina yazilmayi dusunuyoruk.ben her gun hergun nerden cocuk bulcam. Bakalim 1 ay sonra bizi ne bekliyor birde hani tv izleyen cocuklar bi hareketsiz bi donuk olurlar ya oglumda o yok. Herseye tepki verir hareketli bir cocuk. Hem bedensel hem zihinsel doktorda bunu soyledi bugun. Ama cocuk ses cikarmiyor degisik bir bicimde