Pinkribbon benim oglumda oyleydi hata post actim burda linc ettiler bni neymis 9 aylik cocuktan ne bekliyormusum. Babildama bile hala yok ve 10 gun kaldu suan yasina. Gecen hafta norologa goturdum. Gelisim testi yapildi ve dil gelisiminde gerilik var dendi bunu zaten biliyordum. Acilen psikiyatriye yonlerdi hatta bugun randevumuz var gorusmeye gidicez. Babildamasil lazim sizinkininde. Anlamli birsey bekleyemez zaten bu cocuklardan ama benim oglum agu bile demiyordu halada oyle. İcinizde suphe varsa hastaneye goturun. Her cocugun gelisimi farkli bunu kabul ediyorum ama bi cocugunsa her donemde yapmasi gereken gelisim odevleri var. Burda neymis 2 yasinda konustu falan tamm 2 yasinda konussun ama 1 yasindaki cocugun nasil babildamasi olmaz yada beni lincleyen arkadaslar babildamanin ne demek oldugunu bilmiyordu. Kaos ortami verdim ellerine onlarda kullandi sagolsun benm esimde 2 yasinda konusmus ama tamm anlamli birsey demesin bana anne baba mama demesin raziyim ama nasil hic bi ses hic bir hece cikartmaz hala aklim almiyor. İsitme testindede problem cikmadi mesela