ilaydasrin_1 Nefesin_Annesi0 Diyarbakır beton yığını ve gezilecek yerleri yok öyle mi? En son ne zaman geldiniz bilmiyorum ama farketmez dün de gelmiş olsanız demek ki şehrimi iyi tanımamışsınız, bi araştırın derim. :)
Zeynep_46 Eladmn bizde aynı durumdayız ben sağlık çalışanıyım sadece çağrı merkezinde çalışabilirim bel fıtığı var eşim ilçelere verirler korkusu var çünkü iki çocuk var birisi 3 yaş diğeri 2 aylık Hangi iller çalışma ve çocuklar için daha uygun olur onu düşünüyorum bende işe gideceğim için aklıma hep bu takılıyor
MinikPrensesannesii Poyrazedis Elazığ güzel evler de güzel torpil şehri falan diyolar ama biz yüksekovadayk bi ton arkadaşımız ilk tercih elazığa gitti bizde şuan ilk tercih bingöl solhandayız malatyalıyız yakın diye burayı yazdık 4,5 ay oldu memnunuz yüksekovayı çok özledim o ayrı tabi
Sysydmm Poyrazedis evler büyük kiralar ortalama 1500den başlar oturulabilecek muhitlerde çayda çıra tarafları en gelişmiş yerler oralarda 2000 den başlıyor
menek16 Eladmn Iğdırlıyım askeri personel değiliz ama iki kuzenim de eşiyle doğu görevi olan ıgdır da tanıştılar hala orada yaşıyorlar damatlar pek sevdi orayı güzeldir memleketim araştırın isterseniz sizde tabi güzellikte göreceli
Cansu_63633 Gurbetciannee0506 hersey kısıtlı insanları Bi değişik bilmiyorum ya iyi olanda iyi olduğu kadar kötülerde var
elfsnmz-141 Eladmn Bingöl merkezi öneririm polisler için çok rahat maddi açıdan da çok ucuz çok rahat edersiniz geçen sene ipka verdik bu sene de vermeyi düşünüyoruz.
Barlas_mom Eladmn Diyarbakır 👍 avm, hastane çokluğu, havalimanı her açıdan düşünmek gerekli büyük şehir gideceğiniz restorant Cafe bolluğu tarihi yerleri bolca çok. Rahat edersiniz
MehmetKaaninannesi Bitlis polis için süper rahat bir şehir bütün illere yakın biz bütün doğuyu gezip geldik çok seviyorum Bitlisi insanını çok saygililar şimdi İstanbul’dayiz maalesef o samimiyet yok