Eladmn Yakın zamanda doğu görevi isteyeceğiz önerebileceğiniz önceden yaşamış olduğunuz veya hala yaşadığınız şehir var mı güzel beğendiğiniz çok dert ediyorum bunu yapabilir miyim yeni bi yere alışabilir miyim
Eymenbebeks Eladmn eşim polis değil askeri personel ama Siirti öneririz . 4 yıldır buradayız uzatma verdik 2. Uzatmayı bile vermeyi düşünüyoruz . Yazılabilir Siirt 🌸 Sevgiler .
GBK Eladmn eşim geçen sene ipka verdi bulunduğumuz yerde kaldık ama giden arkadaşlarının ikisinin eşiyle konuşuyorum diyarbakırda olan çok memnunmuş burayı yazarsınız diyor
Noname21 Eladmn elazığ da güzel seviyorlar asker polisi birde terör olayları yok insanı iyi sabah ekmeği güzel yemekleri güzel 😀
Nefesin_Annesi0 Eladmn Diyarbakır çıkmaz inşallah hiç ısınamamıştım o şehre beton yığını gibi gezecek yer pek yok bir kaç avm si var tarihi yerleri çok
ilaydasrin_1 Nefesin_Annesi0 Diyarbakır beton yığını ve gezilecek yerleri yok öyle mi? En son ne zaman geldiniz bilmiyorum ama farketmez dün de gelmiş olsanız demek ki şehrimi iyi tanımamışsınız, bi araştırın derim. :)
joyfulmom Eladmn Şırnak önermem 😂 polis değil ama eşim asker.. Şırnak merkez iyi ancak ilçeleri beldeleri kesinlikle önermiyorum
Furkan00 Diyarbakir diyebilirim 4 yil kadik donusumuzde hic gelmek istemedim nereye gidersen git ilk basta bir alisma suresi oluyor.Hastane vs imkanlar iyi dumduz sehir ulasim kolay simdi ankaradayiz cogu zamn ariyorum diyarbakirdaki zamnlarimi
NoOne Eladmn ilk doğu görevimiz artvin, tercih dışı geldi 🤦🏼♀️ şehir merkezi bildiğiniz mahrumiyet bölgesi. İlçelerinden arhavi ve hopayı övüyorlar gitmedim görmedim çalışma sistemleri nasıl bilemem ama iş yok bu şehirde aile ile bol bol vakit geçirmelik. Tercih edilebilir
emospoyris Eladmn Eladmn bir buçuk sene önce Şırnak merkezden geldik 1 buçuk sene yaşadım orda imkanlar kısıtlı ama çok zor bir şehir değildi. Merkezde değil ama ilçesinde avm var yakın hastane olanakları kısıtlı ben o dönem hamileydim ilçedeki tip merkezine gidip geliyorduk. Ama gezmeye van a gitmiştik oraya bayıldım bir doğu daha yaparsak van olsun isterim kesinlikle çok güzel bir şehir.
lyl0742 Eladmn Ablam ve Eniştem kendi tercihleriyle çok araştırarak bu sene Mardine gittiler iyiki gelmişiz diyorlar. Arkadaşları Urfa da oraya gittiler Mardine giderken Çarşı yok Pazar yok market manav tarzi yerlerden alışveriş yapılıyor mahrumiyet bölgesi gibi Bi yer dedi Diyarbakır da pahalı olduğu nu duydular başka bir arkadaşlarından oyüzden çocukları için uzun araştırma sonucu Mardine gittiler çokta memnunlar
Minikosannesi Eladmn Biz de şırnak cizredeyiz çalışma koşulları rahat ama küçük bir yer gezilecek gidilecek yeri yok sağlık açısından çok kötü Bi tane hastane var randevu bulmak zor kalabalık doktorlar yetersiz.
gllevla Eladmn Bitlis Tatvan Doğu bölgeleri için çok iyi, göl kenarı, evler yeni yapım, kiraları uygun, canınız sıkıldı mı şöyle bi çıkıp dolaşabileceğiniz yerler var