Kuzularinanasi watermelonlove tam bilemiyorum bankadan bankaya degisiyor ama en fazla 200civari saniyorum hangikredim.com dan bakabilirsiniz .hangi banka ne kadar veriyor taksitleri ne kadar oluyor ordan arastirabilirsiniz
watermelonlove Kuzularinanasi Ya birde 5 yaş kesin mi acaba 7 yaş 8 yaş diyende var nasıl bilecez acaba bankaya mı sormak lazım
Belcim watermelonlove Size iki araba gerekiyorsa üzerine düşünmeye gerek yok zaten. İki araba alacaksınız.
watermelonlove Belcim Evet 2 araba alacaz ben 2 seçenek sundum zaten hangisi daha mantıklı olabilir diye üzerine düşünüyoruz yani.
Kuzularinanasi watermelonlove bende arastrdgm icin az cok biliyrm.ziraat mesela 5yasin ustune vermiyor.bazilari veriyormus sanirim ama onlarinda emin olun faiz orani yuksektir kesin.dedigim sayfadan faiz oranlarina bakarsaniz banka banka hepsi yazar
watermelonlove Kuzularinanasi Çok sıkıntılı ya herkesin o kadar küçük yaşta araba alacak parası mı var sanki insanlar bu düşük modelleri kredi çekmeden nasıl alıyor ki düşük modeller bile pahalı yani az para değil ki Allah herkesin yardımcısı olsun zor işler
BalBadem3 watermelonlove Onu belirtmemişsiniz belirtseniz ona göre yazardım . O zaman 2 araba yani başka şansınız yokmuş 😂
Noname21 watermelonlove watermelonlove tek araba alıp aldat yaparak model yükseltmek mantıklı geliyor bana Eşim öyle yapıyor mesela dğşğk model bir araba almıştı bir dükkan aldı onun parasının yerine arabasını verdi 1 ay kiraladı başka araba sonra o dükkanı karlı sattı bir Yüksek model araba aldı Öyle öyle ticaret yapıyor ek gelir
Noname21 watermelonlove bu devirde bankadan kredi çekip faizi işe ödeyene kadar zaten arabayı satmak zorunda kalırsınız Ayrıca 150 bine araba yok ki olanlar da sanayi den çıkmıyor