Kızlar bizim 250 bin değerinde bir arabamız var ayağımızı yerden kesiyor çok lüks değil çok eski de değil tabi… 2. bir araba almayı düşünüyoruz bankadan taşıt kredisi çekelim diye düşünüyorduk ama bankalar sanırım 7 yaşa kadar kredi veriyormuş ben bu kadar küçük yaşta araba düşünmemiştim bu ayrıntıyı bilmiyordum buda bizim maddi gücümüzü aşıyor. Elimizdeki arabayı satıp 100-150 bin arası ayağımızı yerden kesecek bir araba alıp kalan paranın üstüne bir 50-60 bin daha ekleyip banka kredisine uyacak bir araba alalım diyorum yani 400-450 milyarlık bir araba alsak bankadan 200-250 bin çekmiş olacaz tahmini rakam konuşuyorum şuan ortada net birşey yok maddi olarak bizi daha az zorlar ya da hiç elimizdekini satmayıp 100-150 bin arası bir araba alıp elimizdeki parayı kullanıp üzerine ihtiyaç kredisi çekelim borcumuz da daha düşük olacak. Bu arada ev kredimiz de var. İki şık var yani şuan ki arabamız hatchback bağajı küçük bize yetmiyor onun da biraz masrafı var eğer bunu kullanmaya devam edeceksek onunda o masraflarını halletmemiz lazım siz olsanız naparsınız?