Cihangiriinannesii Baakpnr- Evet evet oluyor. Zaten petekleriniz temizse çok daha iyi ısınıyor biz daha bu sene temizletemedik
Baakpnr- Pikapikapikacuuu ben de emin olamadım o yüzden sizlere sormak istedim teşekkür ederim canım benim 💕
benkosarim Baakpnr- benim kombim Demirdöküm eviniz büyük olduğu için ısınmıyor olabilir 50 de yakınca fatura yüklü gelir bence 45 iyidir kapıları kapayın isi kaçmasın ben öyle yapıyorum hava iyi olunca kapatıyorum kombiyi 275 lira geldi ama bütün ay acmadim
saribezlianne Baakpnr- bence evet. Karşı dairemdeki 2 oda yakıyor termostat yok. 1200₺ geldi. Termostat alınca da doğalgaz kutusundan devamlı kontrol etti kaç metreküp yaktım diye. Yaktığım azaldı demişti
Annesi23 Baakpnr- bu kombiden kombiye çok değişir bence deneye deneye görürsünüz zaten o derecede ısınıyosanız sorun yoktur. Mesela bizim kombi çoğu zaman 32 de arada 34 de yanıyo ve ev 25 derece
Dilaylaa Siz aslında çok yakmiyorsunuz fiyatlar yüksek Türkiyede . Onun dışında babanızın dediği hakkında bi fikrim yok ama 45e alıp deneyebilirsiniz. Evinizin yalıtımı felanda önemli bu konuda.