Kuzeymommms Baakpnr- doğalgaz kullanıyoruz ama petekli değil evimiz üstte kalsın ☺️ babanızın bildiği belki doğru birşeydir
Cihangiriinannesii Baakpnr- Yani ne kadar açarsanız fatura miktarı o kadar artıyor malesef. 40 düşük 45e çekebilirsiniz bizimde Demirdöküm anca 45te ısıtmaya başlıyor oda evin soğuğunu kıracak kadar malesef elimiz daha fazla açmaya gitmiyor 🤷🏻♀️
papatya_1125 Baakpnr- termostat oluyormuş onu takınca hep aynı ayarda yapıyormuş mesela oda sıcaklığı 22 derece.daha tasarruflu oluyormus
kubr_pak Baakpnr- Bizim kombi bosch marka, 40ta yakıyoruz evi çok güzel ısıtıyor, 5 petek yanıyor bir de banyomuz yanıyor, 875 geldi geçen ay
Pikapikapikacuuu Baakpnr- gayet normal gelmiş canım biz de 40 50 arası yakıyoruz 950 geldi. Daha soğuk havalarda 1500 ü buluruz. Babanın dediğini duymuştum ama doğruluk payını bilmiyorum ben de havanın durumuna göre artırıyoruz dereceyi
Baakpnr- Pikapikapikacuuu ben de emin olamadım o yüzden sizlere sormak istedim teşekkür ederim canım benim 💕
Cihangiriinannesii Baakpnr- Evet evet oluyor. Zaten petekleriniz temizse çok daha iyi ısınıyor biz daha bu sene temizletemedik
benkosarim Baakpnr- benim kombim Demirdöküm eviniz büyük olduğu için ısınmıyor olabilir 50 de yakınca fatura yüklü gelir bence 45 iyidir kapıları kapayın isi kaçmasın ben öyle yapıyorum hava iyi olunca kapatıyorum kombiyi 275 lira geldi ama bütün ay acmadim
saribezlianne Baakpnr- bence evet. Karşı dairemdeki 2 oda yakıyor termostat yok. 1200₺ geldi. Termostat alınca da doğalgaz kutusundan devamlı kontrol etti kaç metreküp yaktım diye. Yaktığım azaldı demişti